Klasična priča ovde svake godine. To je taj Tviter mentalitet.Koliko se ovde forsira Luka toliko mi je njegova pojava i cela priča oko PZE odbojnija. Nemojte nipodaštavati druge učesnike , svako ima pravo da se pokaže/ ne pokaže. Kul je da svako iznese šta očekuje ili ne očekuje od nastupa itd ali u fanatizmu se preteruje.
biraj rečiMoj naklon i postovanje za Hurricane, Angelinu, Luku Bleka, Balosa i sve ostale ucesnike koji su bili fer i ostali dosledni sebi te nisu kupovali preglede kao vecina ove bagre u top 10 na listi slusanosti! Zaista svaka cast
Sledeće godine na PZE - Mirad sa numerom "Ne kupuj preglede!"...Moj naklon i postovanje za Hurricane, Angelinu, Luku Bleka, Balosa i sve ostale ucesnike koji su bili fer i ostali dosledni sebi te nisu kupovali preglede kao vecina ove bagre u top 10 na listi slusanosti! Zaista svaka cast
Puštaš ako imaš struje.Šalu na stranu, zamisli da si mučeni Jermen iz Arcaha, Alijev ti zavrće gas i smrzavaš se, puštaš JESC i vidiš Malenu kako pobeđuje, pa...![]()
lajkuj brzo, uništavaš mi statistikuJel ja jedini ne lajkujem pesme iako mi se sviđaju?![]()
A ko to radi?Nemojte nipodaštavati druge učesnike , svako ima pravo da se pokaže/ ne pokaže. Kul je da svako iznese šta očekuje ili ne očekuje od nastupa itd ali u fanatizmu se preteru
Petar sa Princem i NađomA ko to radi?