Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Italijani će definitivno proći dobro kod žirija
Je l se vi zezate s ovim „Italijanima”?
Neko poslušao njihov tekst? Ono, bez ikakvog preterivanja, zvuči kao da ga je napisala neka mica iz četvrtog osnovne što se tripuje da je pesnikinja, ima veliku podršku roditelja i ubeđena je da će svojim talentom promeniti svet. Zapanjujuće je da su to napisale odrasle osobe.
Ukoliko žiri bude sastavljen od kompetentnih ljudi, neće se oni mnogo ovajditi. Naravno, uvek mogu da računaju na glasove pokondirene publike i eventualno onih u žiriju koji bi kao da se razumeju u umetnost, a istu ne bi prepoznali ni kada bi ih udarila po sred nosa.
Uz Jelenu Vlahović ubedljivo najlošija pesma od svih prihvaćenih i do sada poznatih odbijenih.

Je l se vi zezate s ovim „Italijanima”?
Neko poslušao njihov tekst? Ono, bez ikakvog preterivanja, zvuči kao da ga je napisala neka mica iz četvrtog osnovne što se tripuje da je pesnikinja, ima veliku podršku roditelja i ubeđena je da će svojim talentom promeniti svet. Zapanjujuće je da su to napisale odrasle osobe.
Ukoliko žiri bude sastavljen od kompetentnih ljudi, neće se oni mnogo ovajditi. Naravno, uvek mogu da računaju na glasove pokondirene publike i eventualno onih u žiriju koji bi kao da se razumeju u umetnost, a istu ne bi prepoznali ni kada bih udarila po sred nosa.
Uz Jelenu Vlahović ubedljivo najlošija pesma od svih prihvaćenih i do sada poznatih odbijenih.
tekst se lako izmenja, vokalno će oni svakako biti među najubedljivijima.

Boze pa lako ce tekst prevesti, bolje da budemo italijanski second hand nego poljski

Pesma je horor.
Za tekst očito misle da je dovoljno dobar. To je samo po sebi ozbiljan red flag.
Osim ako nije u pitanju neka mnogo gadna opklada.

Meni uopšte ne bi bilo čudno da Nađa bolje prođe kod publike nego žirija.

Prošle godine smo videli da žiri glasa po tome šta je "evrovizijskije" i šta ostavlja jak utisak, a Nađa to svakako nije (u smislu unikatnosti). Takođe Nađi će ovo biti prvi javni nastup, a to će se sigurno videti na sceni u smislu da neće vladati istom.

S druge strane publici će biti simpa, ima svoju publiku, za sada se kotira na YT lajkovima jako dobro.

Ne znam, meni je Novi svet na prvu zazvučala odlično, ali mi je utisak nekako splasnuo. Lepo počne, ali nekako imam utisak da nedostaje konkretna melodijska linija, ili možda kombinacija njihovih vokala koja se na momente pretvori u mess doprinosi tome... ne znam, nešto mi ne štima kod njih.

Mada teško je pričati o žiriju kako će glasati kad je prošle godine Gift završio ispred Sare Jo u polufinalu lol

Da,pa prošle godine Boris Subotić i Igor Simić 0 od žirija, a očekivalo se da će ih žiri nagraditi.Ili 2020. neki očekivali da će žiri 12 dati Bojani Mašković, a ona nije ni bila u finalu.

Ma Nadju ce patosirati ziri ako ne bude imala neki efektan nastup kao sto su Borisa
Upravo to

Mislim da će Nađa biti Boris ove godine

Neiskustvo scene, lepa balada koja se solidno kotira kod fanova pre nastupa.

Jedina razlika je što Nađa ima tim iza sebe, dok je Boris bio sam sa sobom.

Status
Not open for further replies.
Back