Choda
Ekspert
93Ma kad je Monika Liu prošle godine imala 103 boda na televotingu sve je moguće.
93Ma kad je Monika Liu prošle godine imala 103 boda na televotingu sve je moguće.
Pa ona je ikona, ovo nije ni blizu. Al svakako ima veće šanse i zanimljivije je od one dosade iz EstonijeMa kad je Monika Liu prošle godine imala 103 boda na televotingu sve je moguće.
Da provalio sam, neki iz Litvanija kažu da je zbog žirija to urađeno, žiri je nakon 2022 počeo da veruje više u pesme na litvanskom jeziku, do tada su baš izraženo prednost davali pesmama na engleskom jeziku..@Mrm jesi skontao da je u finalu ubacila dio na litavskom i na početak i u refren, a ne samo na kraj? Nadam se da će tako izvesti i na ESC-u, baš je fora to čiuta o tutoooo, ili šta već pjeva…![]()
Upravo to, vidim svi pišu bila na ESCu , reko gde bila, znam sve izvođače, nemoguće da je bila, kad ono bukv najnebitnija likusa ikada. A i pesma joj je takvaMorao sam da izguglam, sad vidim da je nastupala 2015. u Becu, ne bih je se setio za tri zivota
I vidiš oni to uzmu, a ti meni, za nas Stefane ni Panetoz ne daš, koji ode kao od šale DTF!!Ova pesma mi bukvalno zvuči kao nešto što prođe u Andra Chansen na MF i onda se ne progura u finale.
Ne bih uzeo ništa sa ovogodišnjeg Melfesta što je izašlo do sadI vidiš oni to uzmu, a ti meni, za nas Stefane ni Panetoz ne daš, koji ode kao od šale DTF!!![]()