lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Ma kad je Monika Liu prošle godine imala 103 boda na televotingu sve je moguće.
Pa ona je ikona, ovo nije ni blizu. Al svakako ima veće šanse i zanimljivije je od one dosade iz Estonije

@Mrm jesi skontao da je u finalu ubacila dio na litavskom i na početak i u refren, a ne samo na kraj? Nadam se da će tako izvesti i na ESC-u, baš je fora to čiuta o tutoooo, ili šta već pjeva… 😅

• Like
Reactions: Mrm
@Mrm jesi skontao da je u finalu ubacila dio na litavskom i na početak i u refren, a ne samo na kraj? Nadam se da će tako izvesti i na ESC-u, baš je fora to čiuta o tutoooo, ili šta već pjeva… 😅
Da provalio sam, neki iz Litvanija kažu da je zbog žirija to urađeno, žiri je nakon 2022 počeo da veruje više u pesme na litvanskom jeziku, do tada su baš izraženo prednost davali pesmama na engleskom jeziku..
Ova pesma ima i koncept, a tekst je odličan..

Ja mogu da vidim srpski i hrvatski žiri da glasaju za Litvaniju 2023.

Super mi je što je ubacila litvanski. Ja sam prvi put čuo sinoć uživo verziju, pa sam se iznenadio kad sam na Spotify-u čuo da nema tog dela.

Nadam se da će prateći vokali biti uživo i na ESC-u, baš me smara što dozvoljavaju nasnimljene. :(

• Like
Reactions: Mrm
“Well it ain’t easy to love someone like me” KAKAV LIJEP I RELATABLE STIH🧡

Cela pesma je donekle relatable, jedino se ne slažem da je potreban neko drugi da bi se rane zacelile. :)

@Marko

Da li si saznao nešto o pratećem horu??
Ko? Šta? Odakle?

Užasno mi je krivo kako je žiri nadglasao Rutu, ali hajde, bar su se odlučili za korektnu pesmu, pa sam sa te strane zadovoljan pobednicom.

Litvanci imali jedno od najboljih NF ove godine, sudeći po tome koliko pesama mi se dopalo.

Morao sam da izguglam, sad vidim da je nastupala 2015. u Becu, ne bih je se setio za tri zivota
Upravo to, vidim svi pišu bila na ESCu , reko gde bila, znam sve izvođače, nemoguće da je bila, kad ono bukv najnebitnija likusa ikada. A i pesma joj je takva

Ova pesma mi bukvalno zvuči kao nešto što prođe u Andra Chansen na MF i onda se ne progura u finale.
I vidiš oni to uzmu, a ti meni, za nas Stefane ni Panetoz ne daš, koji ode kao od šale DTF!! 😡😡

Da, baš kad gledam ovaj video vidim koliko je sve profi, a scena nije ni velika uopšte.

Back