Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U Jutarnjem programu predstavio se Gift bend. Pesma je inspirisana odlaskom Vivijen Vestvud na onaj svet, ali pre svega je o detetu u nama.

N2CMGVm.jpg

5GDA1Zf.jpg

Ovog jutra gost je bio i Boris Subotić. Obećava da će nastup biti veoma dobar, imaće plesače i dolazi da ispravi ono što prošli put nije bilo dobro.

jsJTt8g.jpg

yLbP3Kp.jpg

UcEJ4lt.jpg

Hani je dao bolju pesmu, mada je Nedostupan muževnija. On je jedan od onih likova za koje ne možeš da veruješ da su str8.

Borisa prosle godine progutala scena skroz, nadam se da ce ove godine biti drugacije

Borisa prosle godine progutala scena skroz, nadam se da ce ove godine biti drugacije
A ja se nadam da neće opet da se obuče ko za svadbu nego malo bar urbanije i da ce ga neko u tom segmentu posavetovati ako već nema stilistu. Simpa je, mlad i talentovan samo mi i muzički i po pitanju stajlinga deluje ko da ima 50 godina.

Hani je dao bolju pesmu, mada je Nedostupan muževnija. On je jedan od onih likova za koje ne možeš da veruješ da su str8.
Čekaj, Boris je strejt, ma nema šanse 😂 ne verujem bukvalno

Znači kako čovek izgovori "Zejna but make it more industrial" ja u fazonu DAAA ŽELIM :love: Bukvalno mi se već javlja ta elektronika i preko Zejna kad drekne, a pritom je i bio u nekom momentu mali trend za razne industrial/electro izvođače da u pozadini idu orijentalni ženski bek vokali, znači nimalo naivna ideja 🔥

PZE 2023 CHODINE REAKCIJE #4: Princ, Boris Subotić, Andjela, Filip Žmaher

Status
Not open for further replies.
Back