ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

@Mrm
A ne može se sve postići, pa mora se gledati lista prioriteta. Imam još brdo obaveza pred PZE, desetak snimaka obraditi, spojiti, podeliti, odraditi razne screenshotove, forumsko glasanje...
Šalim se malo. :)
Great job!! 👍👌

Sad sam nešto prolazio kroz rangliste koje sam pravio tokom godina i shvatio da imam čak šest država koje mi nikad nisu bile u top 10 otkad pratim takmičenje/ sastavljam sebi top 10 liste:

Azerbejdžan
Belorusija
Finska
Jermenija
Makedonija
Moldavija
(Tehnički i Rumunija, jer mi je bila u top 10 samo 2020. kada je takmičenje otkazano)

Kako stvari stoje, Finska će mi se po prvi put naći u top 10 ove godine 😍

Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?

Pogledaću sutra svoju statistiku i javljam. :D

Finska opet treca na kladionicama, krenuo vec hajp oko UMK :giggle:

PS
Vidim sad da smo i mi napredovali za jedno mesto

Finska opet treca na kladionicama, krenuo vec hajp oko UMK :giggle:

PS
Vidim sad da smo i mi napredovali za jedno mesto
Kada Kaarija pobedi, Finska će preskočiti Ukrajinu i onda kreće tromesečna borba za pobedu Švedska ili Finska, Loreen ili Kaarija 😍

Odgovoreno pre manje od pola sata.

Ja sve vreme mislio ovo je ta tema nisam ni provaljivao😂 Ima mnogo poruka pa ću da vratim

Hoću da čitam Mrmove monologe na temi za San Marino za dobro jutro. Kakav je bio krešendo donja laga i da li je Ronela falširala molim lepo 😂

A nemate pojma kako sam se obradovao kad sam se maločas setio, nakon što me uhvatila nostalgija i tuga što su prošle sve pesme u 4 polufinalne noći Una Voce per San Marino 2023. , da nismo zapravo još čuli 2 prequalified numere, izvođača iz 🇸🇲, koji su već u finalu.. 🤍💙🤩💥
Laku noć..

Fun fact: Ako Loreen pobedi na melo, onda cemo imati dve pevacice marokanskog porekla na esc iste godine. Druga je La Zarra.

Ja sam na brzinu preletio (period od 2004., iako pratim i znam izdanja i od ranije) i zapravo jedine dvije države koje mi nikad nisu bile u nekom konačnom top 10 su Slovenija i San Marino 😳 Osim njih, na dnu te nekakve liste su mi i Gruzija, Danska i Rumunjska (jedini put kad mi se od 2013. danska pjesma svidjela je bilo baš 2020, a Rumunjska osim Yodel it u zadnjih milijun godina - ni blizu top 10, isto i Gruzija osim Warrior). Ostali svi makar jednom u tipa tri godine imaju pjesmu koja mi se baš svidi

@cinque Citiracu te ovde jer sam b*anovan u PzE temi:

//

Boze znachi koliko bi kidalo da NS bude nama k'o Spancima Benidorm za ESC 😍

Neka nesto foteljaska lutkica u pokrajinskom sekretarijatu za kulturyy Tanja Banjanin zalegne po pitanju ovog Pod hitno! !
Hoce, hoce, cekaj da se nakrka kod Zorice Brunclik...gledam bas tu emisiju na RTS pre neki dan.. :/

Bez proveravanja mogu reci za Holandiju u periodu od 2001-2022. Bilo je svega 2-3 pesme da su se mogli naci blizu TOP 10, ali zbog jake godine nisu. Pre svega mislim na 2005. "My Impossible Dream" meni najbolja holandska pesma u ovom veku. Mogao bih da prosirim do godine 1991. kada sam prvi put odgledao celu Evroviziju, ali nema potrebe.

Medju slabijima su (ovo sam proverio) Malta gde su mi jednom bili u TOP 10; 2007.; i Litvanija koji su mi bili samo 2018. Dugo se cekalo.

Mrzi me da tražim tabelu sa statistikom, ali siguran sam da mi Portugalija nikad nije bila u top 10. ☠️

• Wow
Reactions: Mrm
Back