Šalim se malo.@Mrm
A ne može se sve postići, pa mora se gledati lista prioriteta. Imam još brdo obaveza pred PZE, desetak snimaka obraditi, spojiti, podeliti, odraditi razne screenshotove, forumsko glasanje...
Sad sam nešto prolazio kroz rangliste koje sam pravio tokom godina i shvatio da imam čak šest država koje mi nikad nisu bile u top 10 otkad pratim takmičenje/ sastavljam sebi top 10 liste:
Azerbejdžan
Belorusija
Finska
Jermenija
Makedonija
Moldavija
(Tehnički i Rumunija, jer mi je bila u top 10 samo 2020. kada je takmičenje otkazano)
Kako stvari stoje, Finska će mi se po prvi put naći u top 10 ove godine
Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?
Kada Kaarija pobedi, Finska će preskočiti Ukrajinu i onda kreće tromesečna borba za pobedu Švedska ili Finska, Loreen ili KaarijaFinska opet treca na kladionicama, krenuo vec hajp oko UMK
PS
Vidim sad da smo i mi napredovali za jedno mesto
I pobedjuje Finska.Kada Kaarija pobedi, Finska će preskočiti Ukrajinu i onda kreće tromesečna borba za pobedu Švedska ili Finska, Loreen ili Kaarija![]()
Ja sam na brzinu preletio (period od 2004., iako pratim i znam izdanja i od ranije) i zapravo jedine dvije države koje mi nikad nisu bile u nekom konačnom top 10 su Slovenija i San MarinoKoje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?
Hoce, hoce, cekaj da se nakrka kod Zorice Brunclik...gledam bas tu emisiju na RTS pre neki dan.. :/@cinque Citiracu te ovde jer sam b*anovan u PzE temi:
//
Boze znachi koliko bi kidalo da NS bude nama k'o Spancima Benidorm za ESC
Neka nesto foteljaska lutkica u pokrajinskom sekretarijatu za kulturyy Tanja Banjanin zalegne po pitanju ovog Pod hitno! !
Sto taj smajli?gledam bas tu emisiju na RTS pre neki dan.. :/
Nije mu se svideo meni kod Zorice.Sto taj smajli?
Pa zato što je bilo poprilično jezivo iskustvo, ali do kraja sam odgledao...Sto taj smajli?
Bez proveravanja mogu reci za Holandiju u periodu od 2001-2022. Bilo je svega 2-3 pesme da su se mogli naci blizu TOP 10, ali zbog jake godine nisu. Pre svega mislim na 2005. "My Impossible Dream" meni najbolja holandska pesma u ovom veku. Mogao bih da prosirim do godine 1991. kada sam prvi put odgledao celu Evroviziju, ali nema potrebe.Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?