Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U Jutarnjem programu predstavio se Filip Baloš, koji se pored muzike bavi i slikarstvom. Iako je prvobitno planirao, ipak neće biti sam na sceni. Neke stvari koje je planirao nisu moguće, pa nešto izbacuju, a nešto dodaju, te još rade na detaljima nastupa.​

7EQKd1L.jpg

HgkCUxv.jpg

BQOljKA.jpg

Predstavljanje učesnika Pesme za Evroviziju 2023 u Jutarnjem programu RTS-a završeno je gostovanjem Anđele Vujović - Angelline. Imaće plesače i spremljene vizuale, a nastup će ispratiti priču pesme. Sprema se već mesec i po dana, a ove godine se oseća komotnije, manje stresno i očekuje da se lepo provede.​

YaXe8W0.jpg

FkwHKFO.jpg

4Y7DFuN.jpg

Koliko mu slatko stoje ove pantalone 😍
Dečko ima stila ili odličnog stilistu 👍tako da kad vidim njega danas i pogledam Borisa Subotića od juče ili ga se setim sa onim svadbarskim kompletom od pre godinu dana, pitam se da li je razlika medju njima svega par ili celih 20 možda 30 godina.
P.S. Kako ce Filip izvesti pesmu ne znam i ne zanima me previše zbog same pesme ali da će biti sladak i top obučen, ne sumnjam. Fige da što bolje iznese pesmu jer je gladan uspeha, to se i vidi i oseća što pozdravljam maksimalno. 🏆

U Jutarnjem programu predstavio se Filip Baloš, koji se pored muzike bavi i slikarstvom. Iako je prvobitno planirao, ipak neće biti sam na sceni. Neke stvari koje je planirao nisu moguće, pa nešto izbacuju, a nešto dodaju, te još rade na detaljima nastupa.​

7EQKd1L.jpg

HgkCUxv.jpg

BQOljKA.jpg

Iako je prvobitno planirao, ipak neće biti sam na sceni. Neke stvari koje je planirao nisu moguće, pa nešto izbacuju, a nešto dodaju, te još rade na detaljima nastupa. RTS štenara kao i obično. Neke stvari koje je planirao, ne mogu da se izvedu, jer je Rts štenara, kao što sam već napisao. E zato ja stalno potenciram priču o održavanju u nekoj dvorani, a ne rts studio zvani Letva. Ovo sto kaže da rade na detaljima, radije ne bih komentarisao, ali moram. Dečko imaš manje od nedelju dana do nastupa, a ti još radiš na detaljima. Lepo sam napisao čini mi se juče ili prekjuče Filip Baloš će biti najveći flop PZE i šok nq za finale PZE.​

Na ESC odu pa imaju problema sa nastupima zbog tehnickih (ne)mogucnosti i moraju da menjaju, a ne u studiju RTS-a. Bice on sasvim ok, nije da mu je konkurencija ko zna kakva pa da ga pojede. Nece se pojaviti u plavom odelu na plavu pozadinu i stajati nepomicno.

Iako je prvobitno planirao, ipak neće biti sam na sceni. Neke stvari koje je planirao nisu moguće, pa nešto izbacuju, a nešto dodaju, te još rade na detaljima nastupa. RTS štenara kao i obično. Neke stvari koje je planirao, ne mogu da se izvedu, jer je Rts štenara, kao što sam već napisao. E zato ja stalno potenciram priču o održavanju u nekoj dvorani, a ne rts studio zvani Letva. Ovo sto kaže da rade na detaljima, radije ne bih komentarisao, ali moram. Dečko imaš manje od nedelju dana do nastupa, a ti još radiš na detaljima. Lepo sam napisao čini mi se juče ili prekjuče Filip Baloš će biti najveći flop PZE i šok nq za finale PZE.​
Sad kad Filip ispadne žrtva i pobedi. 😳

Nema teorije da ispadne, kod nas makar svi favoriti svake godine prođu. Iznenadna ispadanja tipa Boris prošle godine i nisu toliko iznenadna, Boris svakako nije bio među favoritima za pobedu.

Pa baš i jeste fora u tome što jedino "šok" ispadanje koje može da se desi na PZE jeste da ispadne pesma koju mi volimo na forumu, a za koju znamo da nema šanse da pobedi ili ne želimo da pobedi. Nešto kao Nađa, da je ne ureknem. :D

Ma od sledeće godine samo finale sa 10 pesama koje kidaju i ćao.

Status
Not open for further replies.
Back