Offtopic

Rus na aplikaciji za dating: Priv-

Ja:

zorica-markovic.gif

nisu ni oni krivi toliko koliko pohlepan narod ovde.
Nisu ni oni krivi, kriv je sistem jer nema legalne i umrezene regulacije na izbacivanja.

ALI ima jedno tu u celoj prici, Stefi:

Kada je, pa nasa drzava ikad imala sistem? Samo sto da je ovo isti narod koji je sproveo 5. Oktobar sigurno ne bi gazde toliko masovno bili vuci svom narodu jer im je dosao Rus koji je tamo ionako vec ziveo top, situirano i sredjeno od svojih besnih para izmuzenih iz IT sektora - al' eto moze mu se, je l' te, pa je odlucio da bezi jer 'kmeee kmee Putinyyyy'

država će po običaju intervenisati kada situacija postane nesnosna za domaću populaciju.

Rus na aplikaciji za dating: Priv-

Ja:

zorica-markovic.gif
Unrelated ali ceo zivot vucem jedan opasan unpopular opinion drugosrbijanskog pedigrea: Meni je ruski jezik po svom tonalitetu i melodicnosti OGAVAN.
Znaci te njihove krajeve reci, intonaciju, sve, ma sve osip mi izbije kad cujem.

Ukrajinski (pricam znaci isklj. o lingvistickom smislu) mi je susta suprotnost: deli mnogo vise reci sa srpskim jezikom (jer je sam po sebi kao da su Poljski i Ruski dobili dete i dali ga na cuvanje u Tatarsko-Litvansku porodicu) mi je toliko milozvucan i melodicniji u izgovoru da ne mogu da shvatim zasto.

najjače u beogradu vozači autobusa postaju ovi iz šri lanke i sl, bogata elita Rusi, a mi domaći samo da postojimo lol
Bože, ovako Maltežani gledaju na tamošnje Srblje...

Inače da, i meni je ruski jezik oduvek bio užaščina. Ukrajinski je druga priča.

Ja volim sve slovenske jezike, od poljskog do ruskog..
Inače volim slovensku kulturu, istoriju..

Izvinjavam se za spam, nedolicne fraze i opaske i prenaglasenog stava prema @Ivan kao da cu cim pre vec sutra emitovati novu epizodu moje autorske kolazne emisije pri 'Insajder' TV Produkciji. Ima ko time da se bavi, ja Ivanu zelim stolicu i kreativni rad i nadahnuce istim u RTS-u do penzionisanja.
Ekskluzivno; Ivan dao izjavu na izvinjenje koleginice mahinalno:

Zapadni mediji pišu kako će Rusija postepeno pripajati Belorusiju i formirati Veliku Rusiju (kao da je trenutno mala lol) i da je Lukašenko izašao neraspoložen sa poslednjeg sastanka sa Putinom. To će biti zanimljivo gledati, jer Lukašenko ne želi da bude Putinov poslušnik, želi da zauvek bude prvi u svom selu i ne zanima ga ni Evropa. Pa neće moći druže, došlo je vreme da se strana birati mora.

jer Lukašenko ne želi da bude Putinov poslušnik
Sve ok u tvom postu, ali ovo mi je malo diskutabilno. Pa Luky je Putinova ku*kica 1/1, možda je glavni baja pred nekom Olgom ili Igorom u Minsku, ali da mu daddy Putin kaže da se nasred istog tog Minska skine, obuće čipkasti donji veš i viče da je peder, učinio bi to bez razmišljanja.

:D Taj članak konkretno opisuje Lukašenka kao "defiant" u odnosu na Putina u prošlosti. Ali ne mogu da ga nađem, izašlo mi kao daily digest na Windowsu.

• Like
Reactions: Mrm
Upravu je Petar, nije tako sve jednostavno oko Belorusije, ima tu dosta začkoljica, vezano za narod, njihovu istoriju, dosta je kompleksno pitanje...

Inače, zanimljivo da poput beloruske opozicije, i ruska sad ima novu zastavu Rusije. Ovoga se ni Srbi nikad ne bi setili.

Screen-Shot-2022-05-12-at-1.25.49-PM.png

Upravu je Petar, nije tako sve jednostavno oko Belorusije, ima tu dosta začkoljica, vezano za narod, njihovu istoriju, dosta je kompleksno pitanje...
*u pravu, Mrm, nemoj me žalostiti

Back