Nisu ni oni krivi, kriv je sistem jer nema legalne i umrezene regulacije na izbacivanja.nisu ni oni krivi toliko koliko pohlepan narod ovde.
Kada situacija postane nesnosna za domacu populaciju:država će po običaju intervenisati kada situacija postane nesnosna za domaću populaciju.
Unrelated ali ceo zivot vucem jedan opasan unpopular opinion drugosrbijanskog pedigrea: Meni je ruski jezik po svom tonalitetu i melodicnosti OGAVAN.Rus na aplikaciji za dating: Priv-
Ja:
![]()
Bože, ovako Maltežani gledaju na tamošnje Srblje...najjače u beogradu vozači autobusa postaju ovi iz šri lanke i sl, bogata elita Rusi, a mi domaći samo da postojimo lol
Ekskluzivno; Ivan dao izjavu na izvinjenje koleginice mahinalno:Izvinjavam se za spam, nedolicne fraze i opaske i prenaglasenog stava prema @Ivan kao da cu cim pre vec sutra emitovati novu epizodu moje autorske kolazne emisije pri 'Insajder' TV Produkciji. Ima ko time da se bavi, ja Ivanu zelim stolicu i kreativni rad i nadahnuce istim u RTS-u do penzionisanja.
Sve ok u tvom postu, ali ovo mi je malo diskutabilno. Pa Luky je Putinova ku*kica 1/1, možda je glavni baja pred nekom Olgom ili Igorom u Minsku, ali da mu daddy Putin kaže da se nasred istog tog Minska skine, obuće čipkasti donji veš i viče da je peder, učinio bi to bez razmišljanja.jer Lukašenko ne želi da bude Putinov poslušnik
*u pravu, Mrm, nemoj me žalostitiUpravu je Petar, nije tako sve jednostavno oko Belorusije, ima tu dosta začkoljica, vezano za narod, njihovu istoriju, dosta je kompleksno pitanje...