Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Voleo bih videti duet Konstrakte sa Bebi dol na nasem festivalu osecam da bi to bio hit i pun pogodak,obee suu "lude" i specifične uff kako bi to bilo zanimljivoo makar meni zvuci jako interesantan spoj haha i jedna i druga su kao hipici i taj neki vajb :ROFLMAO:

Voleo bih videti duet Konstrakte sa Bebi dol na nasem festivalu osecam da bi to bio hit i pun pogodak,obee suu "lude" i specifične uff kako bi to bilo zanimljivoo makar meni zvuci jako interesantan spoj haha i jedna i druga su kao hipici i taj neki vajb :ROFLMAO:
Hold It Black-Ish GIF by DoSomething

Sve i da ziri glasa po direktivi RTS-a, kako moze da se namesti pobeda publike? Titko ti je lepo objasnio da je PZE 22 odlican primer za to, ako su gurali Saru onda bi je po svaku cenu poslali na ESC, briga njih da li bi se pojavio neki drugi favorit pre samog festivala ili ne.
RTS ima ekskluzivno pravo na izbor predstavnika. Bukvalno mogu izabrati kako hoće i koga hoće. Da nekoga hoće po svaku cijenu izabrali bi ga interno, a ne bi pravili festival samo da bi ga namjestili.

Je l' su Dlanovi Aleksandrina pesma? Ako jesu, onda nikako. Ogadila mi se. 😭

Nego da malo opustimo ovu uzavrelu atmosferu, jel glasamo u četvrtak za ovu umetničku dušicu 😍🤗 #teamČaplja #srpskiSalvadorSobral
View attachment 4414
Hmm...ipak ne

Geta Burlacu of 2023 ESC:

maxresdefault.jpg

Flickr_-_proteusbcn_-_Semifinal_1_EUROVISION_2008_%2852%29.jpg
Ma baš su slični da,daa...jedino ovom našem da donesemo krevet da legne,kad već Luka Black neće krevet da ponese na scenu,da makar Eegor iskoristi da se ne baci..

• Haha
Reactions: Mrm
Možda glasam i za Egreta, videću kako bude izneo pesmu i preneo suštinu. Ipak, mislim da on neće proći kod publike ni približno dobro koliko bi trebalo.

• Like
Reactions: Mrm
Meeeh, ništa od 2 miliončeta za Zejnu...

vesna-rivas-flip-hair.gif

Status
Not open for further replies.
Back