Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa dobro. Lepo da se nekome svidja i Zmaher, ipak covek ima 30 godina "karijere" :ROFLMAO:
Ne diraaaj Žmaheraa,sve mi diraj samo Žmahera nee!
Podrška Filipu :ROFLMAO: ;)

Neka mi neko kaze KO JE UOPSTE IZVALIO RECENICU SKLONITE MI SUZE PA SE ONA SAD PONAVLJA PO MILIJARDU PUTA OVDE?
Smorili su za medalju,tako počinje Angelinina pesma i sada svi citiraju veliku pesnikinju naše estrade Angelinu...

Bez sve sale Zmaher je u svoje vreme imao potencijal da napravi solidnu karijeru. Pobedio na Slavjanskom bazaru, sto nije mala stvar, bio rezimska pevaljka 90ih . Tacno da smo 90ih ucestvovali na esc, on bi nas sigurno predstavljao. Zmaher je bio ono sto je Blanka sad u Poljskoj :ROFLMAO:

Po kojoj pesmi je on relevantan? Jel ima neki hit? Mislim da Vendi ima više hitova nego Žmaher.

Na tronu sa istoka, sedi starac danima. Sklonite mu suze nije gotovo, samo mu se spava.
(Ludilo mi je uzelo maha)

When we are alone, I am tempting you
When we are alone, I am tempting you

You are sweet like candy
Belgrade is like space tonight
So shall we play needle and ballon?
We are flying faster than jets...

Obožavam.. 😍🤭

Пећка Патријаршија није мочвара. Радујте се медведима анђелима.
Plišane igračke su nove ikone svete, dokazano bolju prođu imamo u afer life-u kad prođemo Sv.Petra forumskog.

A ona pesma Samo zato što volim mi zvuči kao neki džingl za stari b92 reklamu za neki energy drink.

Od jastuka do jastuka
Eee tu sam slabo slusao,mada i za ovu Angelinu nisam znao sto ovo pisu pa usao i video tekst pesme.

Ma svi su nebitni,priznajem samo Žmahera,Žmaher do pobede,tvoji verni fanovi su uz tebe,pokidaaj! ;)

Bez sve sale Zmaher je u svoje vreme imao potencijal da napravi solidnu karijeru. Pobedio na Slavjanskom bazaru, sto nije mala stvar, bio rezimska pevaljka 90ih . Tacno da smo 90ih ucestvovali na esc, on bi nas sigurno predstavljao. Zmaher je bio ono sto je Blanka sad u Poljskoj :ROFLMAO:
Pa sad, čovek je ipak znao da peva, nije baš nivo Blanke...

I tada je bio veći otklon u odnosu na folk muziku....
Da se stvarno prodao, otišao bi u neki turbo folk i snimao spotove sa Miličevićem...
Ovako je bio neko lepše lice režima :LOL:

Pa sad, čovek je ipak znao da peva, nije baš nivo Blanke...

I tada je bila veći otklon u odnosu na folk muziku....
Da se stvarno prodao, otišao bi u neki turbo folk i snimao spotove sa Miličevićem...
Ovako je bio neko lepše lice režima :LOL:
Prestanite da ogovarate Žmahera,nije lepo da ovde blatite i ismevate njegov lik i delo i veliku karijeru,ako Žmaher čita vaše poruke ugasili ste ga :LOL: :ROFLMAO:

Voleo bih,pošto je pesma posvećena Extra Neni,da kao specijalni gost iznenadjenja na nastupu Filipa Žmahera bude Extra nena koja bi pevala i djuskala sa njim na sceni,to bi bilo so cute i veoma originalna foraaa :love: ;) :LOL:

Očekivanja večeras:

1. Mattia Zanatta i Angela Kassiani - Novi svet - Korektan nastup, možda dobro prođe jer će u očima prosečnog gledaoca ovo lako proći kao kultura i umetnost.
2. Adem Mehmedović - Osmeh - Mislim da će on izvući maksimum od ove pesme, ali da to neće biti dovoljno.
3. Nađa - Moj prvi ožiljak na duši - Plašim se da će ovo flopnuti na sceni, ali stvarno želim da bude obrnuto
4. Tijana Dapčević - Mamim - Ova žena je profesionalac, tako da mislim da će izgledati dobro i možda je i provuče do finala. Takođe kako izgleda nismo čuli remasterovanu verziju, ovo može da bude pozitivno iznenađenje ukupno.
5. Princ - Cvet sa Istoka - S obzirom na to da je unajmio one super profi koreografe iz Hrvatske/Londona isto očekujem da bude interesantno
6. Filip Baloš - Novi plan drugi san - Mislim, ako on sam nije zadovoljan, plašim se da nećemo ni mi. Potencijalno Anđelina '22 efekat (ne vokalno, nego ukupan utisak)
7. Filip Žmaher - Čujemo se sutra - Očekujem Beosong 2012 ili koje godine je već bio.
8. Luke Black - Samo mi se spava - Neću da ureknem niti da overthinkujem
9. Angellina - Lanac - Očekujdm da bude u top 3 nastupa, ali ako flopne neću se mnogo razočarati (kao za Baloša ili Nađu)
10. Empathy Soul Project - Indigo - Očekujem Beosong 2012 ili koje godine je već bio.
11. Stefan Shy - Od jastuka do jastuka - Mislim da će se svideti meni i klincima 13-22 godine.
12. Hercenšlus - Vremenska zona - Očekujem Beosong 2012 ili koje godine je već bio
13. Savo Perović - Presidente - Idemo Grand! Od ovoga očekujem da bude entertaining
14. Igor Stanojević - Iza duge - Očekujem Beosong 2012 ili koje godine je već bio
15. Boris Subotić - Nedostupan - Očekujem klasičan festivalski nastup sa igračima, možda malo elevated
16. CHEGI & Braća Bluz Bend - Svadba ili kavga - Ovo će sigurno biti veoma dinamično i prosečnom gledaocu zabavno. Očekujem (ne srećan) finale

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back