Deluje mi kao da su mu zeznuli sa onim dimom kad izvuce ona creva, mislim da je to trebalo da bude mnogo efektnije.Jasmin Cvišić je večeras bio zadužen za nastupe Baloša, Luke Blacka (reče da su mu nešto zeznuli ali ne znam šta) i Konstrakti revijalni....
Pa videlo se da tu nešto ne štima, valjda će ispraviti do subote, to je ipak 2.5 dana.Jasmin Cvišić je večeras bio zadužen za nastupe Baloša, Luke Blacka (reče da su mu nešto zeznuli ali ne znam šta) i Konstrakti revijalni....
Može da bude autorska zvezda realnoAnxhellina, nikad nećeš biti zvezda!![]()
Nema šanse,nije žiri glasao za to,nema silee...Mislim da je Baloš dobio pf
aj se kladimoNema šanse,nije žiri glasao za to,nema silee...
Sacha pronadjena kako aplicira za gruzijski azilČika Jasmin![]()
što je najgore ovaj put je bila dobra...Anxhellina, nikad nećeš biti zvezda!![]()
I Savin.Jasmin Cvišić je večeras bio zadužen za nastupe Baloša, Luke Blacka (reče da su mu nešto zeznuli ali ne znam šta) i Konstrakti revijalni....
ja sam siguran da je anggelina od ziri dobila VELIKA 0što je najgore ovaj put je bila dobra...
E srećoooo prokleta
Imam osecaj da je ovo bilo jedno od najtesnijih polufinala,jedva cekam da vidim rezultate,ne drzi me skroz za reč brate,ali hajdee u subotu da komentarisemo,evoo prognoza mi je ne znam ko je prvi,ali bilo je 3 ili 4 poena razlike NAJVISE izmedju prve 3 ili čak prve 4 pozicije imam osecaj.aj se kladimo![]()