Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Mislim da su Italijani bili 9. Novi svet pesmetina za pola ovih sto su usle u finale...

Posle večeras zaista su mi Luke i Baloš izjednačeni, dok Filipov nastup udara na prvu, Lukinim nastupom sam više bio impresioniran i držalo me je celo veče. Iako sam i dalje mišljenja da Luke ode i da mu se čisti put ka pobedi, ne bih se bunio da ode i Filip, ako do toga dođe. Ne bi me sutra iznenadilo da shock nq budu Zejna/Hcn

Bukvalno se svađam sa ocem, trenutno, haha urlam na njega, on kaže: "Onaj iz Vranja je bio najbolji ubedljivo", ja se smejem, on kaže šta se bre smeješ, ne ona sa đavoljim očima je bila dobra (na Angellinu misli) ahaha, ja urlam: "Ne nego Tarzan koji peva Alal vera hej Habibi" 😆😆 on kaže ma ti znaš, a kako su oni obučeni (misli na Baloša i Black-a najvrv), ja kažem ma nisuuuu oni moji favoriti..ja mu guram papir onaj ispred njega, da sam Princa najlošije ocenio po svim kategorijama, on kaže, "baš je fora to" , ja vičem "Passe totalni, Moldavija pre 15 godina na ESC", on kaže: "Šta lupaš"..

Znači nikad nije ovako pričao za ESC, sačuvaj me Bože.. 😂😂

Poslušajte npr. Angelininu Melanholiju studijsku verziju i uporedite sa Angelininim nastupom uzivo. Dajem kao primer bas tu pesmu jer glas dolazi do izrazaja Sve se ispegla u studiju, ali pevanje uzivo joj je problem i zbog treme, a i zbog ocigledno nedovoljno stabilnog vokala. Zao mi je sto nije prosla. Trudila se, ali realnost je takva da bi trebalo da se usmeri na karijeru van ovakvih festivala.

aj se kladimo :)
Imam osecaj da je ovo bilo jedno od najtesnijih polufinala,jedva cekam da vidim rezultate,ne drzi me skroz za reč brate,ali hajdee u subotu da komentarisemo,evoo prognoza mi je ne znam ko je prvi,ali bilo je 3 ili 4 poena razlike NAJVISE izmedju prve 3 ili čak prve 4 pozicije imam osecaj. ;)

Back