Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Pa razlog je verovatno u jakoj konkurenciji. Čak i da stoji da je izgledalo fino i vokalno dobro, prolazak dalje zavisi i od konkurencije. Mora se istaći... Zoe je prošle godine bila upečatljivija i imala je bolju pesmu od ove koju je napisala Tijani.

Tijanu i Angelinu je i prosle godine ziri pogurao.

Ja sam nedeljama pricao da Angelina moze biti sokantni NQ. Mislio sam juce da nece jer je ipak bila bolja nego PZE22 ali u sustini i nije bilo tako neverovatan ovaj scenario.

Malo kad saberem utiske od sinoc i dalje mi je najveci grower Nadja, Savo me je razocarao. Ostali favoriti ocekivano ali da se ne ponavljam mora to bolje i sigurnije u finalu, neko ce da se istakne sigurno. U ovom momentu mi je skroz nebitno ko ce da pobedi jer imamo vise opcija

ZASTO NASI PEVACI I KOMPOZITORI ne mogu nekad da progutaju 'L' i nastave da jedu svoju ovsenu kashu??? ZASTO I CEMU ovakvi izlivi
Zasto Srbi nikad i nigde ne prihvataju L?

Cak i kad L i nije L tipa vrhunski plasman Konstraktin prosle godine, prve reakcije budu da je pokradena lol

Sto je rekao Nikola Jokic - mi ne volimo kosarku mi volimo da pobedjujemo.

Meni je i Ticoni bila sasvim ok, ali jbg ne mogu svi dalje. Zahvalite se CHEGI-ju i onima koji su ih doveli tu na RTS sto smo izgubili nekoga u polufinalu...

Back