FFM
Ekspert
To da, ali neka mi izaberemo dobrog predstavnika, pa neka se dobro pripremi za Liverpul i sve im je oprostenoTakmicari jesu bolji nego 22, ali RTS nije.
Am sori.
Jebem ti Informer.
A najjaci sam ja koji se sinoc utripovao od onih Hercenslus da su to Frajle
Rekoh sta je sad ovo![]()
Ma Zorja bre jede zive ljude uzivo, samo da se pronadje muzickiSara da, Zorja je meni u tom etno rangu 3 nivoa ispod princa. Sem njenog glasa ne vidim opsesiju tom pesmom, baš mi je prosečna.
Pesme su bolje takmicari za sada ne obecavajuTakmicari jesu bolji nego 22, ali RTS nije.
Am sori.
Jebem ti Informer.
hahahahah
Ma isto, to samo ovde prevedem da me ne bi ljudi smarali.hahahahah![]()
![]()
, ali ja sam bukvalno Dzoi jer inace pze idalje zovem Beovizija
![]()
Them MugglesJa tako zovem u realnom životu da random ljudi shvate o cemu pricam lol
ZASTO NASI PEVACI I KOMPOZITORI ne mogu nekad da progutaju 'L' i nastave da jedu svoju ovsenu kashu??? ZASTO I CEMU ovakvi izlivi
Zasto Srbi nikad i nigde ne prihvataju L?ZASTO NASI PEVACI I KOMPOZITORI ne mogu nekad da progutaju 'L' i nastave da jedu svoju ovsenu kashu??? ZASTO I CEMU ovakvi izlivi
Pa prosle godine si morao lupom da trazis to sada kao Turska!!Bitno da se više ne pretvaramo da se kamera ne trese! xD
Koliko mrzim kad ovako glasno ne znaju da gube. Ribo, pesma je mlaka, nije takmicarska i nije joi bilo spasa u ovako jakoj konkurenciji, sta ti nije jasno lol