Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Nakon odgledanih svih nastupa oba polufinala, ,mogu reći da su mi apsolutni favoriti Luke i Baloš. Što se Luke tiče bio sam veoma skeptičan kakav će biti na sceni, ali nakon što sam više puta odgledao snimak prilično sam zadovoljan. Možda je problematična animacija - sve vreme sve to treperi pa se i ne vidi koreografija (lepo su uvežbani i sinhronizovani), tek kod kulminacije pesme treba da krene ludilo sa reflektorima (nešto kao kod ICS - tokom pesme treba malo smiriti doživljaj - sama pesma je fantastična - Madona bi se otimala za nju da je makar na kratko vrati u orbitu - možete da se složite ili ne - na pze 23 nema bolje producirane pesme od njegove). I Baloš je odličan - izboriti se sa toliko teksta, a pesma vozi i vozi, pritom ima odlične scenske efekte - split skrinove, efektne izmene kadrova. Dakle, jedino Luke ili Baloš. (y)(y)(y)

Prins je srpski Alban Ramosaj 😂
pakao...
tumblr_pb3sx3uKwX1tlsda4o1_500.gif

Juce mi u glavi pjesma Zmahera, a juyros Andjela i dio pjrsme "ugasio si plameeen" 😀

Ali Ivona i Dzipsii doing Nicki Minaj sinoć... 🤭🤭

Top 16 PZE final after live shows from Croatia:
  1. Moj prvi ožiljak na duši
  2. Nedostupan
  3. Od jastuka do jastuka
  4. Cvet s istoka
  5. Rumba
  6. Novi plan drugi san
  7. Devojka tvog dečka
  8. Posle mene
  9. Zumi zimi zami
  10. Samo mi se spava
  11. Liberta
  12. Greh
  13. Neka neka
  14. Svadba ili kavga
  15. Indigo
  16. Viva la vida
Ljubav za devojku tvoga decka ❤️

Moj finalni ranking:

1. Luke Black
2. Nađa
3. Filip Baloš
4. Zejna
5. Boris Subotić
6. Princ
7. Nadia

8. Stefan Shy
9. Hurricane
10. Chegi
11. Džipsi

12. Frajle
13. Filarri
14. ESP
15. Gift
16. Duo Grant

1. Filip
2. Zejna
3. Boris
4. Nađa
5. Stefan
6. Dzipsii
7. Hurricane
8. Luke
9. Nadia
10. Duo Grand
11. Frajle
12. Princ
13. ESP
14. Chegi
15. Filarri
16. Gift

Hocu reci, to sto je nama nesto sveze i fino za nase standarde, ne znaci da bi bilo nesto preterano prijemcivo za zapadni ukus. A pesma nije nesto za sta bi se nas prosecni gaster uhvatio za fon da glasa.

Groot, švedski producent, oduševljen Balošem, a vidim da je i nekim drugim strancima favorit. Nije samo do nas, super je Baloš i nek mu je sa srećom u karijeri.

Back