Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Nemojmo preterivati 😭😭

Srbija se ove godine bori za maks. 15. mesto u finalu i to zavisi od toga šta pošaljemo.
Ne slazem se, mozemo u prvih deset ili bar leva strana. Isto tako je preterivanje da ce reciklirani pesmuljak svedske produkcije da pobedi, Srbija nudi inovativniju muziku i to je tako.

Vi da držite palčeve i na nogama i na rukama da Princ ne bude ovogodišnji Kon. 🤣
2794463_zadruga-5--dalila-se-slomila-zbog-cara-i-dejana--16112021.gif

Iskr Kon i Tijana nisu bili blam, Kon je za svoju pjesmu i tematiku bio simpatičan, bolji nego Moldavija prošle godine, a Tijana je bila samo neupečatljiva. M3 su imale očajnu odjeću i koreografiju, ali bar su dobro otpjevale, ali svakako, to ostaje kao najlošiji srpski nastup

Ne mogu da prognoziram kako ce Luke da prodje jer treba da uradi normalan nastup lol

Sa ovim 18. mesto u finalu

Pesma je i dalje jedini potencijal za TOP 10 ali treba u sustini unaprediti sve sto se tice nastupa lol
Meni su neki aspekti nastupa savršeni i genijalni već sad: lotosov cvet mi je prelep, i pretpostavljam da je Ahmedovo delo.

Zavisi ko će predstavljati Britaniju, ali je zanimljivo da bi Lukin nastup u velikoj meri bio entry londonske umetničke scene (Pakistanac je ipak i Britanac) :love:

A ja nesto nisam ubedjen da ce toliko da padnu na dupe kad vide na Esc Lukca. Mozda nam Finska da neku top ocenu na bizarnost, mozda nam bude nezadovoljna dijaspora.

Za Perovića je bolje da se ne buni puno jer može dobiti ban na RTS-u a ako se to desi neće doziveti ponovo ni 5 minuta slave koju je imao sa "El presidente" pre nastupa. Ako ćuti može da pokuša ponovo neke druge godine.

Luke Black mi nije siguran pobednik. Ne znam uopšte dal bi prosečan srpski gledalac glasao za njega . Možda je njegov nastup previše pretenciozan ili on sam isfeminiziran za srpski ukus. Na Evroviziji nema šanse da postigne Konstraktin uspeh.

Hurricane i Zejna ne dao Bog nikome. Težak blam ako one odu. Princ nije daleko od njih.

Nadja, Stefan Shy i Boris su mi draži od nazovi favorita al su mnogo basic i pitanje dal bi završili medju poslednjim na Evroviziji.

Ma Luki ce RTS da uvali nekoga da peva pesmu preko njega tako da ce da zvuči dobro.

Kolaric ce to bolje da rezira plus scena ce biti tamo top.

Ali ovi kostimi, ova scenografija, meni tu sve deluje jeftino. Svetla su losa, režija je messy.

Ideja nastupa je dobra ali bulvalno na 20%. Pa kad izvuce one kablove treba da krene da kulja dim plus vatra plus jos nesto.

Balkanika veći blam od Kona i Tijane zajedno.
Al kad su najavljivali vizuelni spektakl, a dobismo repliku okupljanja masona sa muzickom pratnjom.
Dobro, Danica je lepo pevala, al onaj Damir (se tako zove?) ko da je pevao u polusnu. I onaj skok sto su imali i lose facijalne ekspresije, joj bas je…

Back