Ne slazem se, mozemo u prvih deset ili bar leva strana. Isto tako je preterivanje da ce reciklirani pesmuljak svedske produkcije da pobedi, Srbija nudi inovativniju muziku i to je tako.Nemojmo preterivati
Srbija se ove godine bori za maks. 15. mesto u finalu i to zavisi od toga šta pošaljemo.
Vi da držite palčeve i na nogama i na rukama da Princ ne bude ovogodišnji Kon.![]()
Meni je i Balkanika blam, ja se cudim kako su uspeli da prodju.Meni je najbitnije da se ne izblamiramo sa onim što pošaljemo, a i da prođemo u finale, jer realno su nam sva 3 nastupa sa kojima smo ispali bili blam.
Slabo pf biloMeni je i Balkanika blam, ja se cudim kako su uspeli da prodju.
Meni su neki aspekti nastupa savršeni i genijalni već sad: lotosov cvet mi je prelep, i pretpostavljam da je Ahmedovo delo.Pesma je i dalje jedini potencijal za TOP 10 ali treba u sustini unaprediti sve sto se tice nastupa lol
AaaaaahhaahhahaahhaJa zaista ne znam sta je genijalno u Lukinom nastupu. Leži i sedi skoro minut i po u onom maslačku, posle im skida creva od usisivača... Wow she's so crazy
Al kad su najavljivali vizuelni spektakl, a dobismo repliku okupljanja masona sa muzickom pratnjom.Balkanika veći blam od Kona i Tijane zajedno.