igorrogiESCfan
Veteran
Gledam kladionice i sve pesme koje su na dnu su u drugom polufinalu. Kako nas neće žreb , pa to ti je ..
Meni se cini malo vise, prve reakcije su mnogo bolje od Konstraktinih
Samo da Luke ne bude nas Melovin
Ovde je vaša nagradica...
druže ne treba mi da gledamo na druge, već drugi na nas.Mislim da Malta , Irska i Letonija ispadaju sigurno i još da preživimo 2 zemlje i eto finala . Prvo polufinale je mnogo jače od drugog nažalost. Nevena Božović je imala smešno polufinale . Moralo nas je ovo sačekati
Pa onaj kamerman bio mnogo zauzet prvo Frajlama pa onda Zejnom, kod nje se zaista zatresloMa pze je ove godine napredovao ali treba dosta toga resiti. Ono treskanje kamere je uzas, msm ljudi 2023 kako ne mozete da drzite kamere mirno, onda revijalni deo, ili zovite nekog da peva ko valja(zasto ove godine to nije bio Joker Out?) ili brate ukidajte to i broj pesama... stv nam ne treba 32 pesme....
Mislim da Malta , Irska i Letonija ispadaju sigurno i još da preživimo 2 zemlje i eto finala . Prvo polufinale je mnogo jače od drugog nažalost. Nevena Božović je imala smešno polufinale . Moralo nas je ovo sačekati
zato što je dobra pesma haha vrhunska produkcija, moderno, drugačije.Zbog čega mislite da je ovo nešto što bi dobro prošlo kod žirija na ESC-u?