Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Gledam kladionice i sve pesme koje su na dnu su u drugom polufinalu. Kako nas neće žreb , pa to ti je ..

ma prolazimo u finale 1000%

nego aj prvo da posvetimo malo vremena da nahvalimo PZE, ove godine stvarno stepenik više. Za mene veći naboj nego prošle, što se i vidi po rezultatima.

Da mi je Egri bio u finalu vrv bi strastvenije gledao, ovako sam bio flegma i gledao sa opuštencijom. I bilo je super :)

Komentar nakon izbora,svakako idalje makar i pobedili nisam fan ni te vrste muzike ni pesme,cak znam mnogo ljudi koji pljuju i zgrezni su.
Medjutim za razliku od 2009.godine ove godine mislim da finale ipak nije namesteno,nije dobio 12 do duse ni od zirija i publike,ali ok u zboru dobio.
Za nadju sam u broju poena mislim jedini TACNO POGODIO 18 POENA I DRUGO MESTO,dobroo deobaa,steta jako je mlada i publika je nije dovoljno podrzala,ali opet bila mi je nesigurnija u finalu nego polufinalu pa sam iznenadjen iako je ziri u pitanu bas 12 da su dali,sam znao ili 10 ili 12 i od publike sam isto pogodio.
Ona bi nas jako lepo predstavila gitara i sve nastup divan i lepa boja glasa,ali nema harizmu,medjutim ziri je video zaista u njoj nesto dobila je mislim 3 dvanestice,Luka od 5 clanova samo 2, i po sms glasovima sam posle tek skontao da je svega 300 i nesto glasova manje dobio.

Sve u svemu jesam ocekivao,ne slusam tu vrstu muzike niti sam fan,ali mislim da cu ipak navijati,jer Hurricane su mi mnogo gore za moj ukus cak bile i od njega,pa sam pratio i polufinale i finale,nisam navijao,ali ok..

Svakako nece verovatno nadmasiti Konstraktin plasman i rezultat,rekoh ona je JEDNA!
Dugo se nece to ponoviti..cudni su mi rezultati i zirija i publike za neke ljude tipa zejne i hurricane i za moje misljenje prenisko,i oba rok benda posebno zrenjaninci nezasluzeno nisko,da sam ziri dao bih im 12 poena jer za moj ukus oni to zasluzuju,ali publika nije imala sluha za njih i gift i nadiu,dok ziri ipak jeste malo..

Sviđa mi se što je Luka nakon finala izjavio da je ovo na PZE bila svedenija verzija onoga što je hteo i da je razmišljao kako bi to moglo na sceni u Liverpulu da izgleda. ⭐

Mislim da Malta , Irska i Letonija ispadaju sigurno i još da preživimo 2 zemlje i eto finala . Prvo polufinale je mnogo jače od drugog nažalost. Nevena Božović je imala smešno polufinale . Moralo nas je ovo sačekati

Ma pze je ove godine napredovao ali treba dosta toga resiti. Ono treskanje kamere je uzas, msm ljudi 2023 kako ne mozete da drzite kamere mirno, onda revijalni deo, ili zovite nekog da peva ko valja(zasto ove godine to nije bio Joker Out?) ili brate ukidajte to i broj pesama... stv nam ne treba 32 pesme....

Mislim da Malta , Irska i Letonija ispadaju sigurno i još da preživimo 2 zemlje i eto finala . Prvo polufinale je mnogo jače od drugog nažalost. Nevena Božović je imala smešno polufinale . Moralo nas je ovo sačekati
druže ne treba mi da gledamo na druge, već drugi na nas.

U ovom trenutku se mi računamo kao siguran finalist, praktički svi ovi na granici kad računaju nas uvrste u finaliste po aksiomi.

Inače Holandiju bi isto dodao, čak pre Malte :)

Ma pze je ove godine napredovao ali treba dosta toga resiti. Ono treskanje kamere je uzas, msm ljudi 2023 kako ne mozete da drzite kamere mirno, onda revijalni deo, ili zovite nekog da peva ko valja(zasto ove godine to nije bio Joker Out?) ili brate ukidajte to i broj pesama... stv nam ne treba 32 pesme....
Pa onaj kamerman bio mnogo zauzet prvo Frajlama pa onda Zejnom, kod nje se zaista zatreslo

Zbog čega mislite da je ovo nešto što bi dobro prošlo kod žirija na ESC-u? Meni izgleda kao start paket za ne baš uspješan plasman kod žirija.

Ide jedna mala retrospektiva i od danas zvanično ne verujem da ću se uključivati oko pobede svetog Luke.
Elem, najviše poene od mene dobili su Zejna i Baloš i njih dvoje su me najviše iznenadili na festivalu.
Što se pobednika tiče ne radi me , ne osećam , isfolirano i isforsirano. Jednostavno do te mere mi se smučilo da po prvi put me je apsolutno briga za plasman Srbije u Liverpulu.
Pohvalio bih i Džipsija i to je otprilike to. Na mom listiću najlošije su prošli CHEGI, empathy i gift. Do maja navijam za druge zemlje što se tiče Srbije završio sam. ✌🏻

Malta i Latvija su tako slick, meni ne deluje da će one ispasti.. Za Maltu ne bih ni voleo, jer je Malta vrhunska.. I Latvija je, ali Malta je...🙌👌

Back