Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

16. kod žirija, 6. kod publike.
Pa dobro to je ok. Samo što Hatari i ovo nema veze sa životom, Hatari nastupa godinama po većim i manjim scenama, ima iskustava, kakav su oni imali nastup u Tel Avivu na bini u gradu pred polufinale.. 🤩🙌 Ono je bilo vrhunski, a čak ni žanr nije isti..a vokali su im svetski...

ukoliko nekoga zanima kakvi bi bili proporcionalni rezultati polufinala i finala mogu da mu pošaljem u DM :)

svake godine pesme izađu, oni ih napljuju i "ne prate taj šund", a redovno komentarišu na vesti o istom
Bukvalno! Uvek mi je to utisak. Komentara na portalima i mrežama sve više i više, SMS glasova sve više i više, a s druge strane, pljuvačine i zgražavanja do maksimuma.
Fazon, to takmičenje je nekada bilo blistavo i prestižno, a sad se baš ove godine iskvarilo i postalo gay parada najgoreg kiča. :ROFLMAO:

Da li ja to dobro razumeem.gif

Je li ja stvarno ovo vidim da se neko obazire na pf i pita hocemo li proci kroz isto????? Pogotovo sad kad je televoting 100% u pf???

Pa ja bih tacno vas koji ste vratio u 2009 vremeplovom i pustao pf gde je cipela i proglasenje finalista na repeat dok ne pocvikate

Bukvalno! Uvek mi je to utisak. Komentara na portalima i mrežama sve više i više, SMS glasova sve više i više, a s druge strane, pljuvačine i zgražavanja do maksimuma.
Fazon, to takmičenje je nekada bilo blistavo i prestižno, a sad se baš ove godine iskvarilo i postalo gay parada najgoreg kiča. :ROFLMAO:
svet funkcioniše na principu akcija - reakcija.

Odmah kada se ovi nadasve "porodični ljudi" uzbune, iskoče dva nova twinka.

što se nastupa tiče treba unaprediti bukvalno sve lol

ovo je na 20% onoga što treba za dobar plasman ali imam veru da će tako i biti.

Koncept i ideja nastupa je super, sada to poskupeti.

Luke je imao ogroman napredak samo od polufinala do finala. Očekujem da kida u maju na sceni.

RTS će srediti pevanje na maksimum, uporedite HRC na Beoviziji i na ESC kad ih je dovatio RTS. Njima je pevanje live od ogromnog značaja, sećam se da su 2020. uvalili odmah Leontinu da peva bek vokale za Uraganke lol Znali su da je vokalno bilo mess.

Kolarić dobro režira, očelujem da se tu isto maksimalno iskoristi scena, aj bože zdravlja da ne ureknem ali ja stvarno očekujem TOP 10 za nas.

jedini koji će sigurno biti ispred nas u pf su Šveđani i Finci.

Ostali? Ćeraćemo se.
Sad baš gledam Moldaviju uživo od večeras, naravno meni se ne dopada, ali mi deluje malo atraktivnije za televoting od Srbije, no ko zna..

Sad baš gledam Moldaviju uživo od večeras, naravno meni se ne dopada, ali mi deluje malo atraktivnije za televoting od Srbije, no ko zna..
upravo tako ko zna, jedno za šveđane i fince znamo a ostali videćemo.

Back