rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Uh ja sam za Teu Tairovic na esc iz svojih ultra sebičnih razloga koji nemaju veze sa umjetnošću koji zovemo glazba

Tea Tairović šta god da ponudi to će biti loše jer mi nemamo imidž Španije, Grčke i Kipra, zna se kako se gleda na naše žene i tu se ta priča završava. Ja sam mislio da smo ovo apsolvirali 2021, ali očigledno je pad foruma odradio svoje. Zamišljajte svoje turbo pevaljke na Evroviziji u svoja četiri zida!

Prica ce se zavrsiti kad cije god zene bilo gde budu gledane i tretirane isto.
E pa na tome poradi sa zapadnom Evropom u čije se vrednosti kuneš, pošto je upravo njima Grkinja hot, a Srpkinja kuravela. Lp!

E pa na tome poradi sa zapadnom Evropom u čije se vrednosti kuneš, pošto je upravo njima Grkinja hot, a Srpkinja kuravela. Lp!
Papi, pa moras da mi pomognes jbt, ne mozxhe ovs fema sve sama 🐻

Bravoooo! 🦞🦞🦞🦞

Nisam bio oduševljen pesmom isprva, ali sam sad potpuno investiran i siguran sam da će mi biti u top 10. Druga godina zaredom da mi se zapravo sviđa pesma koju šaljemo.

Takođe, kako smo koji k postali alternativne art kuje Evrovizije? So random 😭 (ali živim).
Hvala Konstrakti za sve ovo. Doduse Milovan Boskovic jeste saradnik sa Lukom, ali opet svakako bolje da saljemo nesto sto je kao Hatari nego izlizane balkanske pesme zaostale u 2000im.

Nisam jučer pratio, i evo sad sam se probudio i vidim ovu temu, veseli se srpski rode! Mislim nije da nisam očekivao, pa nije teta Olja sa kruške pala, po meni je to najbolji izbor za euroviziju, finale neupitno, a u finalu šta bude bit će, u ovom trenutku mi je još prerano davat takve prognoze, ali neka je sa srećom
Da razmenimo 12ice u polufinalu i da prodjemo zajedno, jos i Slovenija iz drugog da nam se prikljuci pa da im j mater pogotovo Skandinavcima. 🙏🏻

Čestitke i na zvaničnoj temi. :love: Kao što rekoh ranije, smatram da smo izabrali potencijalno najbolji paket za ESC i u tom smislu sam skroz miran. Nastup, režija i vokal će se peglati još dosta, to je sasvim izvesno, te mislim da će to kao krajnji proizvod izgledati i više nego dobro. Rezultat - verujem u finale, a tamo neka bude šta bude. Ne znam zašto su neki zabrinuti zvog tvt-a u slučaju Luke, pa da li je ikome palo napamet da će Konstry pokupiti tvt 12-ice od Gruzije, Malte, San Marina, Kipra, Češke? Helou. Sve je otvoreno i sve je vrlo nepredvidivo, štaviše, meni deluje da je ceo koncept naše pesme prijemčiviji glasovima zapadnog sveta, čak negde očekujem da bi se prosečni Šveđanin, Nemac ili Holanđanin pre uhvatio da glasa za ovako nešto nego za nešto poput Princa, koji bi pokupio samo glasove dijaspore i to je tako.

Evo ako upakuju ovako neki ŠLAGER TURBO FOLK + dobar vokal uživo, Mrm aminuje! 🤩

Tea Tairović šta god da ponudi to će biti loše jer mi nemamo imidž Španije, Grčke i Kipra, zna se kako se gleda na naše žene i tu se ta priča završava. Ja sam mislio da smo ovo apsolvirali 2021, ali očigledno je pad foruma odradio svoje. Zamišljajte svoje turbo pevaljke na Evroviziji u svoja četiri zida!
Oprosti mi, ali ja kad god cujem ili procitam pevaljke nebitno od kog da je, ja crknem od smeha i zamisljam Vendi. 🤣🤣

Ali otom potom, kad dodje 2024. pa pricajmo na tu temu tad.

Ja cu sad kao Ivana Sopic: LJUDIIIIIIII!!!!!

Ostavimo temu sa Teom Tairovic za sledecu godinu.

Još je okarakterisana kao "ludača sa lavorom", "izbegla sa psihijatrije" itd. Naš narod i mentalitet je generalno jako ograničen, da ne upotrebim neku drugu reč. Biće ovo na kraju bombonica, uveren sam.

Je l' se sprema neki paket PR aktivnosti za Luku, malo da se pijucka čaj sa patrijarhom i da se besedi o žmurenju na zlo i da se to lepo islika, pa neka deca da se posete i humanitarno darivaju, i tako te stvari?
To je i Konstrakti pomoglo kod naroda, a Luki realno još više treba, nadam se da devil works hard but RTS works harder i po ovom pitanju.

Back