Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Pokahontas

Ne želimo da pobedimo zato što nemamo novca da organizujemo sledeće izdanje. Tako da ako možemo kojim slučajem biti od 2. do 7. mesta milina, čisto da ne budemo baš na ajajaj dnu.

Stefix

Pa ako ne pobedi Poky ili Destry ko će drugi? Šalu na stranu, opet kao i za baraž, ne umem da ubeđujem ljude, ako smatrate da su moji odgovori na pitanja dovoljni za pobedu onda ću nositi tu titulu bez pogovora. Uživao sam u ovoj sezoni i drago mi je što sam se malo više aktivirao na forumu i nadam se da nećemo na sledeću sezonu ili drugi show čekati ko na Leova pitanja. xD
Voli vas i ljubi vaš Stefix! :* <3

Iskreno, posle ove večere se osećam pomalo loše a nimalo raspoloženo kako sam očekivao, ovo mi je na neki način poslužilo da shvatim realnost i realnu sliku o meni koji određeni ljudi imaju, a kao mali deo foruma kapiram da je to slično i za većinu foruma, u meni su ponovo probuđeni loši osećaji, anksioznost itd
I žao mi je što većima ima pogrešnu sliku o meni ali jbg
Kapiram da ću se povući na neko vreme, ionako sam dosadan to i znam...i narikača sam i trihomonas pored dosade

Ro97

Zato što bi me ta pobjeda seksualno uzbudila (ovo me Leo natjerao da napišem, u protivnom kaže neće mi objavit odgovore, čovjek nije normalan, ALOOO POLICIJAAAAA)

Iskreno, posle ove večere se osećam pomalo loše a nimalo raspoloženo kako sam očekivao, ovo mi je na neki način poslužilo da shvatim realnost i realnu sliku o meni koji određeni ljudi imaju, a kao mali deo foruma kapiram da je to slično i za većinu foruma, u meni su ponovo probuđeni loši osećaji, anksioznost itd
Neeeeeeeeeee :(

To nije poenta ove emisije nego da se svi zabavimo i drago mi je da su 90% reakcija na moje postove u ovoj temi ha ha ha

Ma ajde Dežurni, ljudi i mišljenja su kao reka što bi rekao Andrić, na jednom delu uska i brza na drugom široka i mirna. Panta rej! Pa evo ja sam ovde vama svima hit a u životu za neke ljude imam 0 humora. Sve se to menja sa vremenom i drugačijim temama i razgovorima. 'Niiiiiisaaaaam to štoooo misliš'!

Došao si u užarenom trenutku na forum, nekima je verovatno bila iritantna cela priča oko Zorje kao i drugi hajpovi. Sada je to prošlo tako da možeš da gradiš potpuno drugačiju sliku o sebi koja će verujem biti mnogo lepša za te forumaše :)

Prošle godine ja napravila tviter da bih ispratila PZE, bila 7 dana i neki Petar i Stevan me popljuvali iako sam bila ista kao ovde. Kad sam došla ovde uplašila se da ovaj odavde Petar i Stefan nisu ta dva sa tvitera. Ali baš me briga i da jesu vreme će namestiti sve ako smo normalni ljudi.

Ajao dušooo, ovo je igra i forum. Sve je ovo radi pravljenja šou programa... U jednom postu, koji mi je ostao u glavi, si rekao nesto u fazonu da si najslabija karika ili nešto tome slično. Izvini ako sam te uvredio to mi ni najmanje nije bila namera i to važi za sve vas koje sam pomenuo. ❤️

Prošle godine ja napravila tviter da bih ispratila PZE, bila 7 dana i neki Petar i Stevan me popljuvali iako sam bila ista kao ovde. Kad sam došla ovde uplašila se da ovaj odavde Petar i Stefan nisu ta dva sa tvitera. Ali baš me briga i da jesu vreme će namestiti sve ako smo normalni ljudi.
Ja nisam sigurno lol

Back