Ne želite da znateJa sam inace dobila neke infromacije da je posle ovoga neka vruca stolica, sta je to?
Recite miiiiiiiiNe želite da znate![]()
Uskoro više o tomeRecite miiiiiiii
NeeeeeeeeeeeIskreno, posle ove večere se osećam pomalo loše a nimalo raspoloženo kako sam očekivao, ovo mi je na neki način poslužilo da shvatim realnost i realnu sliku o meni koji određeni ljudi imaju, a kao mali deo foruma kapiram da je to slično i za većinu foruma, u meni su ponovo probuđeni loši osećaji, anksioznost itd
Ma ajde Dežurni, ljudi i mišljenja su kao reka što bi rekao Andrić, na jednom delu uska i brza na drugom široka i mirna. Panta rej! Pa evo ja sam ovde vama svima hit a u životu za neke ljude imam 0 humora. Sve se to menja sa vremenom i drugačijim temama i razgovorima. 'Niiiiiisaaaaam to štoooo misliš'!Iskreno, posle ove večere se osećam pomalo loše a nimalo raspoloženo kako sam očekivao, ovo mi je na neki način poslužilo da shvatim realnost i realnu sliku o meni koji određeni ljudi imaju, a kao mali deo foruma kapiram da je to slično i za većinu foruma, u meni su ponovo probuđeni loši osećaji, anksioznost itd
Ne precenjuj se!Pa evo ja sam ovde vama svima hit
Bukvalno ne postoji 1 osoba koja me voli na forumu i to je toTako je Paukinjo.
Dežurni mi te volimo![]()
Evo ja te volim , mada mi se više sviđao stari nickBukvalno ne postoji 1 osoba koja me voli na forumu i to je to
Ali i ne očekujem, tako da kako god
Ignorišite sve ovo moje i nastavite dalje
Ajao dušooo, ovo je igra i forum. Sve je ovo radi pravljenja šou programa... U jednom postu, koji mi je ostao u glavi, si rekao nesto u fazonu da si najslabija karika ili nešto tome slično. Izvini ako sam te uvredio to mi ni najmanje nije bila namera i to važi za sve vas koje sam pomenuo.Iskreno, posle ove večere se osećam pomalo loše a nimalo raspoloženo kako sam očekivao, ovo mi je na neki način poslužilo da shvatim realnost i realnu sliku o meni koji određeni ljudi imaju, a kao mali deo foruma kapiram da je to slično i za većinu foruma, u meni su ponovo probuđeni loši osećaji, anksioznost itd
Ja nisam sigurno lolProšle godine ja napravila tviter da bih ispratila PZE, bila 7 dana i neki Petar i Stevan me popljuvali iako sam bila ista kao ovde. Kad sam došla ovde uplašila se da ovaj odavde Petar i Stefan nisu ta dva sa tvitera. Ali baš me briga i da jesu vreme će namestiti sve ako smo normalni ljudi.