Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Bilo bi lijepo da ide NFE recimo, da se napravi predah od ovakvih formata

Hvala svima koji su me naveli u postu i rekli da zaslužujem finale. Odgovori su bili zanimljivi iako uopšte ne znam za koga da glasam na kraju, svi ste mi tu negde po odgovorima. Iako mi se čini da se jedan forumaš izdvaja po otvorenosti u odgovorima, ne znam da li zaslužuje moj glas zbog nekih drugih stvari. Elem, drago mi je da vas asociram na sve i svašta i to mi je kul 🤣 Istina je da mnogi ovaj forum shvataju ozbiljno, i to previše ali uvek imajte na umu to da su poruke jedno, a reakcije uživo totalna druga stvar. Toliko toga može da se izvuče iz konteksta.. Većina forumaša se međusobno ne poznaje uživo toliko dobro, mi ovde sami biramo na koji način i šta delimo o sebi. @Dežurni tuđa mišljenja ne treba uopšte da te remete, nemoj da te to sprečava i demotiviše u tome da ostaneš i učestvuješ u diskusiji. Evo meni si drag mada ti to znaš i sam 🩵 @Stole prebiću te jer si odustao, ali ću o tome da ti pišem privatno. Zaslužuješ finale rame uz rame sa ostalima. Biću na mukama što se tiče glasova jer ne znam po kom kriterijumu da se vodim. I za kraj @Leo Cezar svaka čast za kreativu, sledeću sezonu slobodno još više zaljuti i zabiberi. Apel da @pauksamarsa učestvuje u svemu ikada od sada, ne znam lutko, gde si do sada bila?? Pa ti si otkriće 🤣
AKo ne znas za koga glasati, sjeti se da sam ja za tebe glasao u baražu, jer ono - vaga-vazi.

Šta je bre ovo? Destri vanila i na prvoj večeri i u baražu, a sad odjednom... ja sam zgrožen!

Šalim se, Destri javi se u PP.

Hvala @Ro97 i @Micky. 😍
A meni zahvala? :(

I mislim da je vrijeme za The Voix

Ozbiljno Voice? Pa jesu ovde pevaci sta? Da znam da pevam odmarala bih se od PZEa ne bih bila ovde

Cat Wow GIF

View attachment 19678

Sedim tako nešto i razmišljam... zašto bih se povlačio? Neka misli ko šta hoće i to je to, ja se nadam da će me ljudi kad tad prihvatiti kao normalnu ličnost a ne kao bota, tako da do tada neka misli ko šta želi, iako mi je stvarno krivo zbog nekih epiteta koje sam dobio nezasluženo, ali kako god... od sada me bukvalno ništa ne može pogoditi jer ništa i ne očekujem 👌🏻🫶🏻
Tako je 💪🏻🤗😘

Back