es Španija 2023: Blanca Paloma - Eaea

Što je neko napisao, Quiero Arder je pjesma koja je rođena za Benidorm/Evroviziju i umrijeće tamo, ne vidim da će ovo negdje da se pušta ili da će Ago da je promoviše igdje ako ne pobijedi

Blankin nastup od prošle godine je bio zaista fenomenalan. Nadam se da će uspeti da bude jednako dobra večeras.

Ta mi je lepa, ovogodišnja mi i nije nešto.

Meni je ovogodišnja pesma bolja. Ima jači tradicionalni identitet i mračnija je. Zvuči kao da baca neku kletvu dok jauče i kuka sa vrha neke vetrovite provalije i izvodi vikanski/ paganski ples oko vatre usred oluje.

Pa više je Famous bacio na Chanel nego Aritz kao što se očekivalo, nije loše

Ok je Famous. Mislim, sve posle Šanel izgleda jeftino, ali on je ok izneo pesmu.

Meni se učinilo da je vokalno bio slabiji, zadihan od đipanja. Inače pristojno skroz.

Njegovu sam pjesmu najmanje slušao iz ovog pf, baš top nastup

Hose malo forsirao glas u refrenima ali dobro je bilo ovo

Uf, dopada mi se Jose Otero, ima baš specifičan vokal. Malo poteškoća u visinama, čini mi se, ali je dobra pesma.

Karmento je genije, nije je progutala bina, odlično zamišljen nastup. Sada mi se i ovo dopada :giggle:

Da postoji Zara igrica, Jose Otero bi bio final boss. Izgleda kao glavni menadžer iz Zare.

Nastup je mogao biti bolji ali mi je pesma i dalje najdraža.

Famous Oberogo - "La lola" -let down, slabiji je vokal bio, i jeste da ima navijački vibe, ali onoliko ubačenih reči, ne ide..

José Otero - "Inviernos en Marte" - nikako za mene, od starta mi se ne dopada ni melodija, ni boja glasa..

Karmento - "Quiero y duelo" - božanska izvedba, increible, maravillosa.. 🥰 Zaslužen aplauz, ovo je uživo bolje od studijske verzije, nastup i vokalna izvedba su udahnuli život ovoj prelepoj pesmi...

Back