es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Ljudi da li ste vi svesni da je Nebulossa za godinu dana postala, od reject na Una Voce per San Marino, pobednik Benidorm Festa!?! Pa ja ne mogu.. Ovo je noć za pamćenje.. 🤩🙌💖

"Also can we talk about how in the space of 1 year nebulossa went from San marno reject to Spain entry"

Ljudi da li ste vi svesni da je Nebulossa za godinu dana postala, od reject na Una Voce per San Marino, pobednik Benidorm Festa!?! Pa ja ne mogu.. Ovo je noć za pamćenje.. 🤩🙌💖

"Also can we talk about how in the space of 1 year nebulossa went from San marno reject to Spain entry"
Svesni smo ii??

Ali zato videh sada Victor i onaj drugi lik pokidali u Švedskoj večeras rezultatom pogotovo čestitamo, čestitamo ;) :D

pa da prestanete da "pljujete" UVPSM! 😌
Ne znam ko je pljuvao i ko je rekao da je za nastup u San Marinu, svaka čast za predvidjanje, ja sam za novu godinu predvideo dok smo znali samo audio snimke u Norveskoj da Gate pobedjuje na MGP i ide na Evrovziji gde ce takodje moguce proci jako dobro, pa odredjeni forumaši pisali i čudili se medju kojima si i TI da ce to tesko cak i MGP pobediti i da zivim u zabludi, pa šta bilo na kraju?? :D

Paa rek'o sam haha :D

Treba li se odati priznanje neko, neštoo haa? :D

Ako MEGARA (Benidorm 2023) pobedi na UVPSM 2024, ne pa ja ću se prevrnuti.. 😅😂

Laku noć

Foto: RTVE

mSS1QTP.jpeg

5HPB4eQ.jpeg

Moj favorit nije pobedio, ali bolje i Zorra, nego Horhe 😂

• Haha
Reactions: Mrm
Uuuu pa onda i nije babaa, čoveče vi ovde pišete baba, jednom nogom u .. bla blaa, ona je onda više tetka kao i naša Konstry, supeer taman će se lepo družiti i uživati u tom Malmeu i napraviti show na sceni uz neki fin rezultat tamo, ma milinaaa...

Imamo li još neku tetu potencijalno u Malmeu ove godine u drugim zemljama? :D

Neda Ukraden sa gotovo 70 godina koliko je imala na Beoviziji 2020 je oduvala realno lol

Back