es Španija 2025: Melody - Esa diva

Ovo mi je bilo od sjaja do ocaja. Vizuelno ce mi lepo izgledati, ali ostalo... bas mi je zao.
Jos ovi zvuci sto su dodati u revampu... 😢

Dobro, kod nje je naizmenično miks krupnih kadrova i iz daljine, da bi se videli plesači i zlatna kiša. Kod nas plesači bukvalno okružili Princa, a oni snimaju iz vasione.

I dalje je vrlo camp, nije mi se svidela ni onda, pa ni sada. Ona gori od želje da nešto pokaže, a apsolutno ništa ne postiže. 23. mesto.

Дефинитивно једна од нај безличнијих песама ове године

Zadržala je čučanje u mestu dok peva, nmg. Nadam se da je tu i ona veš mašina koreografija 😌

Nije mi nešto sad toliko stalo do ove pesme i nastupa, ali sam se neironično baš nadao da će bar to urlanje iz čučnja (nadam se i vrtenje kose) preživeti sve revampe i promene nastupa pa da ga vidimo i na ESC 😅

Pa upravo, malo su na Princa reakcije kao da su svi ostali ispali direkt iz nekog predobrog filma ili muzeja savremene umetnosti, a eto samo on ima kič vajb i over-the-top momenat u nastupu (sve i ako ne ide uz pesmu), msm važi + dobrodošli na Evroviziju

Očekivano i već viđeno od Španije. Što bi se reklo, nije moja šoljica čaja. Očekujem još jedan loš rezultat za njih.

Objavljena je pesma Mi Amor koja nije prosla konkurs na Benidormu, a izvode je Aiko :cz: i bubnjarka iz Megare :sm:

Aiko se takodje autovala kao biseksualka i objavila da su njih dve zajedno od ESC-a prolsle godine 😍

Melody je iza zavese, a plesači ispod haljine... Naravno, vriska publike kad se pojavi i stane ispred neispeglane zavese

Back