ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Upravo! Hurricane su bile jeftine, kostimi su bili jeftini, ''Destiny's inappropriate aunty'' kako ih je Graham Norton nazvao, a onda sledeće godine dođe Chanel sa još provokativnijim kostimom, doslovno ceo gluteus napolje, kao i Kaleen na pre party-u pre neki dan, ali za to niko ništa ne kaže. Nemam lično protiv toga ništa, ali oni koji su se bunili za Hurricane su odjednom zaćutali.

Itekako postoje predrasude na osnovu toga pod čijom si zastavom.
Opet se vraćamo na ono da žene iz Španije, sa zapada Evrope, a naročito iz Španije imaju mnogo bolji imidž u svetu od žena iz jugoistočne i istočne Evrope.

pa opšte je poznato da pesme koje su više u skladu sa očekivanjima o datoj državi prođu bolje, publika ubije kreativnost.

Francuzi jednom rizikuju sa Fulennom, bottom 5, vrate se na balade.

Španci jednom pošalju elektroflamenko, 5 poena od publike.

Italijani standardno prate formulu, jedne godine šansona, druge Dardustova pesma, pa nikada ne flopuju.

Neka je trenutno 1.na kladionicama, to će poslužiti da se Lazanja malo dozove pameti i uozbilji i oko pevanja i oko nastupa ako želi da se vrati na prvo mesto, možda se previše opustio jer je dugo bio prvi... tako da možda ovo i nije loše, jer želim da shvati ovo kao dobronamernu opomenu i vrati se, pokida i eventualno pobedi 👌🏻

pa opšte je poznato da pesme koje su više u skladu sa očekivanjima o datoj državi prođu bolje, publika ubije kreativnost.

Francuzi jednom rizikuju sa Fulennom, bottom 5, vrate se na balade.

Španci jednom pošalju elektroflamenko, 5 poena od publike.

Italijani standardno prate formulu, jedne godine šansona, druge Dardustova pesma, pa nikada ne flopuju.
Tbh fulen je flopnuo zato sto je ono uzivo bilo horor, ne znam zasto svi ignorisu da se taj nastup ikad desio lol

I kad su se vratili na najstereotipicnije moguce i balade opet su flopnuli zbog preloseg nastupa

Tbh fulen je flopnuo zato sto je ono uzivo bilo horor, ne znam zasto svi ignorisu da se taj nastup ikad desio lol

I kad su se vratili na najstereotipicnije moguce i balade opet su flopnuli zbog preloseg nastupa
Zakaya priča o flopovima sa flopom na slici
agnes-agatha-harkness.gif

Ne znam, razumem zašto se dobro kotira, ali sve u vezi ove pesme mi je potpuni haos. Ovo je možda i jedna od pesama koju sam najmanje puta do sada poslušao, jednostavno mi unosi nervozu i negativan vajb.

Meni ova pjesma izaziva isti osjecaj kao Eaea, nepodnosljivo glasno da me na pola vec zaboli glava

Dobar je, pesma mi se u početku nije svidela, ali mi je najveći grower. Sličnog je ritma kao Nanova Hold on sa nekog Melodifestivalena (retka pesma sa švedskog izbora koju pamtim) s tim što je ovo mnogo bogatije u smislu aranžmana pre svega.

Deluje vokalno moćno, ali ne vredi kada je pesma bućkuriš svega i svačega. Nažalost, može se desiti da u zbiru bude pobednik kao top 3 na obe strane.

Meni je pesma odlična, on je vokalno odličan, ali pomalo odbojan na sceni, pogotovo u ovakvim kostimima.

Joj ma kome je ova Haidi bitna da bude prva na kladži?!
Ništa od pobede, može samo na Käsefest-u.
Ne pomaže ni milje haljinica.

Back