Meni vise u tom nekom Mika fazonuNjegov glas me na momente neodoljivo podsjeća na glas Luke Blacka.
Pjesma mi je i dalje čista konfuzija
Paa i ne bas..Imam osecaj da je skocila na kladionicama jer je Svajcarska + ni oko koga se nije stvorio neki hajp u tom datom trenutku, pa kao ajde nekog da izguramo.
Inace jako interesantan tekst, dobra fora za to sto je hteo da poruci.
Ovo je primer po mom misljenju ipak dobro uklopljene pesme, više žanrova(poslednjih godina ne znam sto, ali neizostavni rep deo), ali ovo mogu zamisliti na pobednickom postolju, jedino je pitanje kako ce on izvesti da dobro otpeva, jer je bas teska pesma generalno ima i teskih deonica i prelaza, a da ima energican i jak nastup da se krece na sceni i peva jednako dobro, to ce biti tesko bas, kao i kod Belgijanaca da se sve spoji, ali obe pesme su moguci kandidati za pobedu ove godine..Meni je ovo winner vibes.
Nisam analizirala pesmu, poslusala sam je i dobila od prve minute osecaj da ovo lako moze pobediti ako ovako otpeva i nastup mu bude dobar, mada ovaj spot mi isto kida pa pretpostavljam da ima razvijen ukus za estetiku. Eto, ne znam. Moze pobediti, tako mislim.Ovo je primer po mom misljenju ipak dobro uklopljene pesme, više žanrova(poslednjih godina ne znam sto, ali neizostavni rep deo), ali ovo mogu zamisliti na pobednickom postolju, jedino je pitanje kako ce on izvesti da dobro otpeva, jer je bas teska pesma generalno ima i teskih deonica i prelaza, a da ima energican i jak nastup da se krece na sceni i peva jednako dobro, to ce biti tesko bas, kao i kod Belgijanaca da se sve spoji, ali obe pesme su moguci kandidati za pobedu ove godine..
On nije on, već onoda on nije tako crazzzzzy.
Ono mozda on ona ono. A sori tek sam skontala pitanje. Onojie*Oni/one. Kako mi uopste prevodimo they za non-binary osobe?