ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Meni ovo jezivo. On em je vec “mator”, izgleda kao decak, a oblaci se kao devojcica.

Auu vidim sada slike, kostim na forum Verke Serdučke i on je rekao da je cirkuski radnik i imao je BELE hulahopke i gore je imao nešto jako čudno i kičasto na sebii, tako daa ne znam da li ce 10000% pobediti, ali drugo mesto kao Verka mu je osigurano haha :D

Ocekujem zanimljive kadrove, ali zbog kostima je pitanje hoce li ubedljivo pobediti i izdominirati, ostaje da vidimo u subotu 11.maja

Vokalno očekujem da će pokidat kao i uvijek, nastup bi mogao bit zanimljiv, u ovom outfitu izgleda smiješno, ali će privući pažnju na sebe. Scena je mračna, on sav u rozom, ali je valjda to i poanta cijela njega kao persone, yin i yang, šta god...a sad kako će publika reagirat na sve to ostaje naravno da vidimo

Nastup deluje zaista interesantno i kreativno osmšiljen, ali meni je njegov stajling previše in your face i ceo imidž užasno bode oči. Istaći će se i svakako.

Sa pesmom (kao celinom) nisam uspeo u potpunosti da se povežem iako ima finih delova, tako da ostajem prilično ravnodušan oko njihovog plasmana.

Imali smo kokice iz Izraela 2018.godine koje su kokodakale, a ove godine izgleda(makar stilski) imamo švajcarskog petla koji.... :D

Verujem da će nastup izgledati dobro, ali za neki potpuniji utisak zaista je bio neophodan neki mnogo suptilniji stajling. Ovo je too much i (možda) može ima negativan efekat na tv auditorijum.

Meni je ok da fura tu androgenu estetiku, na kraju krajeva o tome je pesma. Ali ne da izgleda ovako detinjasto I jeftino. Bas mi je bezveze outfit. Ali ovako nastup izgleda zanimljivo, I on top peva.

Jao ma jel to ono stavio mrezaste bele cipkane carape?

Ovo je Conchita vibes

Back