se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Pa vrlo rado, ali ništa se posebno ne dešava. Svi nastupi su manje više isti. Promene su u pirotehnici kod Panetoza i u stajlingu kod Theoza. Sve ostalo ste već videli. Jedino ima više širih kadrova kako bi se videla brojna publika u Friends Areni.

Žiri glasa odmah nakon prve rekapitulacije. Tad se pravi presek i pauzira glasanje, a nastavlja se nakon glasanja žirija.

Što se tiče Luke, dobio sam informaciju da nastupa oko 1 na žurci, a zbog termina, sumnjam da će tamo biti bilo ko od ovogodišnjih učesnika.

Pa vrlo rado, ali ništa se posebno ne dešava. Svi nastupi su manje više isti. Promene su u pirotehnici kod Panetoza i u stajlingu kod Theoza. Sve ostalo ste već videli. Jedino ima više širih kadrova kako bi se videla brojna publika u Friends Areni.

Žiri glasa odmah nakon prve rekapitulacije. Tad se pravi presek i pauzira glasanje, a nastavlja se nakon glasanja žirija.

Što se tiče Luke, dobio sam informaciju da nastupa oko 1 na žurci, a zbog termina, sumnjam da će tamo biti bilo ko od ovogodišnjih učesnika.
Ma šalim se, ovaj MF je interni izbor Lorin, ovi ostali su tu revijalno. Jedino ako neko ima cilj da bude u top 3/5.

@Tinte

Vidiš dragi Tinte, Panetoz zapalio Arenu, kako bi bilo divno da igramo uz karipsko-afričke šlager zvuke u Areni.. 😍🤩😌

Lažni pobednik žirija: John Henrik Fjällgren i ekipa. Vreme je da glasa publika: Lyssna till ditt hjärta - pesmu su izvele članice grupe Friends (ESC 2001).

• Love
Reactions: Mrm
Ali uvek kad vidim belca iz Panetoza, setim se ovoga:

piper.jpg

🤭😁

Danny Saucedo napravio ozbiljan šou. Izveo je In The Club i Amazing, pesme za koje je ušao u Hall of Fame. Zanimljiv prilog sa decom napravljen uoči nastupa... Deca imitiraju njega, Saadea i Loreen...

Znači jedina stvar koja me zanima na ovogodišnjem Melfestu, pre-party, neće biti prenošena nigde? 😃

Nordman lažni pobednik. Loreen ukupno 65 poena, od publike 37 :D

Ipak, Cazzi Opeiji je uručen trofej :D

Ona i izvodi svoju prošlogodišnju pesmu za kraj...

"Ne mogu da verujem da sam opet pevala ovde. Hvala vam puno", rekla je Cazzi Opeia nakon izvedbe.

Nordman koliko su puta učestvovali, zaslužuju da budu pobednici, pa makar i lažni. 🤣

@Marko

Gledam ti avatar i razmišljam kako bi se Jovanka Redžepović uklopila u Panetoz..Yes, yes👌 🤣🤣🤣

Dokle taj Panetoz više pitam???
Dok ne naprave koncert ovde u dvoranE, u PepeljEvac, i Supovac.. 😍🤩

Inače Johan Hirvi, član je iz Finske, i oženio se na Tajlandu, po tradicionalnim običajima:

12cd1bc0-c42c-4a5a-9103-2b3f405efae1

Back