Da vidimo malo 3. sedmice šta nas očekuje:
Paul Rey - "Royals" - odličan je on, ali mi je išao nizbrdo na MF jureći taj MF bubble, počeo je dosta autentičnije, ovaj naslov "Royals" i tim koji stoji iza numere - Dino Medanhodzic, Jimmy "Joker" Thörnfeldt, Liamoo, Paul Rey, ne obećava preterano, ali videćemo..
Casanovas - "Så kommer känslorna tillbaka" - najtipičniji švedski dansband, koji esc fanovi današnjice nikako ne vole, a na MF mogu da budu i zadnji u grupi, a mogu da idu i DTF, sve zavisi, sa aplikacojom sada sve teže i teže, ali opet se ne zna, što se mene tiče isto tako, može da bude odlično, a može da bude i loše..
Melanie Wehbe - "For the Show" - ima prelep glas, od nje očekujem da bude dobro, zanimljivo da je ona jedan od autora Wiktorijine pesme koja je ispala sada..
Nordman - "Släpp alla sorger" - dobro ovo je MF veteran act već, dva finala, ali sve to početkom 2000-ih, ne deluje konkuretno na papiru, ali se ovde nikad ne zna, G:Son je jedan od autora, što se mene tiče ne očekujem da će biti za moj ukus..
Laurell Barker - "Sober" - ovde baš ne očekujem za mene, ali zato mislim da će ovo biti u borbi i za DTF, vidim da je popularna, ona je češće bivala autor, jedan je od autora i kod Andrija Jo - "Oči meduza" sa srpskog izbora za Evroviziju, meni ne obećava, ne dopada mi se ni boja glasa..
Ida-Lova - "Låt hela stan se på" - ovo nemam pojma ko je, vidim da ima 18 godina, na osnovu nekog materijala do sada, kojeg nema nešto puno, ne obećava baš preterano, čudan mi je i glas, ali ne u pozitivnom smislu, videćemo..
Marcus & Martinus - "Air" - ovi blizanci iz Norveške su stavljeni na preferirani slot7 u ovoj grupi, čak umesto Paul Rey, zato me baš kopka šta će to biti.. Autori ne obećavaju za mene previše ali mi miriše da mogu da budu na zanimljivijoj strani medalje...
Sve u svemu 3. grupa za mene ne obećava puno, ne bi me čudilo da mi se čak i Casanovas najviše dopadne, ali svakako će se videti uskoro..