se Švedska 2024: Marcus & Martinus - Unforgettable

Na papiru, kao što sam i mislio, definitivno ne vrišti "amazing MF edition", ali videćemo svakako..

Heat 3 mi se na papiru najviše dojmi..

Clara Klingenström, Cazzi Opeia, Gunilla Persson.. 🙌💖

Engmans Kapell je pravo osveženje, tako NON MF, NON ESC!! 🙌 Nadam se da će tako i biti stvarno..
Non MF tim, Larry Forsberg, Lennart Wastesson, Sven-Inge Sjöberg, koji stoji iza numere i obećava.. 💖
Baš bi bilo dobro sa se nešto vam standardnog "MF kruga" izdvoji konačno...

Marcus & Martinus, Dotter, Samir & Viktor, Liamoo sa ovim izlizanim timovima iza sebe, deluju mi nekako malo "bajato".. Ne obećavaju mi.. 😬
Danny Saucedo sa druge strane, imam osećaj da puca iz "nešto jačeg oružja".... 🤔
Cazzi Opeia će biti opasna, pazite šta vam kažem, G:Son je stao uz nju sada..mogla bi da napravi pravu pometnju.. 🙌😌😉 Deluje mi spremno kao zapeta puška.. Deluje da nije krenula u običnu šetnju.. 🤍

Znači vraća se u svoju folk eru, a biće primesa modernog. Lepo.

E ma neka ih predstavlja Dotter ove godine, samo da se konačno skine sa grbače i oslobodi mesto na spisku nekome drugom narednih godina...

Ma kakvi, ne treba dati nikom samo iz tog razloga, ako nije za pobede, nije za pobede i tu je početak i kraj priče.. Ti fanwanks su često tako precenjeni kod fanova samo i stvara se neki lažni hajp, čisti lažnjaci, kao trojanski konji, a nema od njih ništa, šunjaju se kao "krlje" nadajući se pobedi, ali naprosto nema kapaciteta... Mamas su lepo pokazale, raskrinkale i ogolele to 2020. godine kada je nažalost otkazano posle zbog korone.. Kad nemaš kapaciteta za pobede, tu si negde pri vrhu, ali ne vredi.. Mislim da će i sad gorke suze roniti, i zato upozorimo je na vreme, da ne bude posle "Niko mi kazao nije" jel'te? 😌😌😌

Pazi i Marcus i Matrinus i Danny Saucedo mi ne obećavaju previše i deluju mi nekako jalovo sveukupno, ali u ovoj konkurenciji, i ovoj postavci, mislim da čiste Dotter kao od šale... Ne mislim, skoro sam pa siguran..

Pazi i Marcus i Matrinus i Danny Saucedo mi ne obećavaju previše i deluju mi nekako jalovo sveukupno, ali u ovoj konkurenciji, i ovoj postavci, mislim da čiste Dotter kao od šale... Ne mislim, skoro sam pa siguran..
Zar ti nisi hajpovao blizance prošle godine?

Zar ti nisi hajpovao blizance prošle godine?
Pa nisu bili loši, ne mogu da kažem, imali su dobru zamisao, i dobar synthpop pristup, ali pogrešno se sećaš definitivno, "hajpovao" ih nisam sigurno.. A sad tek sa ovakvim naslovom i ovakvim "potrošenim i umornin autorskim MF timom" koji stoji iza numere, nekako ne vidim ih na podijumu, ali, ajde da ne trčimo pred rudu što sa kaže i da se ne zalećemo u prazno.. Vreme će pokazati.. 😌

Prosle godine su odlicnu pesmu i odlican nastup al niko nije mogao pored loreen al ove godine ockujem isto nesto top .

• Like
Reactions: Mrm
Hahaha pa i jesu bili opasni lani..rezultat je i kazao na koncu to... Ali kako Zoki reče, pored Loreen i Tattoo, nije moglo ni 20 Marcusa i Martinusa.. 😌😌

Pobeda Mama iz 2020. je klasican drugaciji izbor Svedjana, kao sto se to cesto desava u NF sezoni. Pobedile su za bod i to je to, nikad se nece znati kako bi prosle. To sto neka pesma ne pobedi na NF, daleko od toga da znaci da je najbolji izbor. A ima mnogo argumenata zasto je Doter bolji izbor za tu godinu od Mama.

Dotter bi sa Bulletproof najverovatnije pobedila na Evroviziji, dok bi Mame bile 6-10.

Back