se Švedska 2024: Marcus & Martinus - Unforgettable

Paklen spisak za Melfest, jedina negativna konstatacija jeste to što ima puno ponavljača (kao i uvek)

Bukvalno Melfest all star

Hvala bogu na pandemiji! 💀

Nego, šta se Markus i Martinus čepe SVT-u pored živog i zdravog MGP na kom bi najlaganije pobedili?
ako izuzmemo Lorijenu konkurencija na MGPu je prošle godine bila teža nego na Melfestu, a i pretprošle

Stokholm je na severu isto što i Beograd u našem regionu, svi žele tamo, muzički centar. S tim što su fleksibilniji, pa im nije problem da odu na ESC za drugu zemlju...

Ma kontam ja tebe al što kaže u Skandinaviji je očito Melfest mesto okupljanja

Svakako MGP i UMK jačaju tako da će sve manje toga biti u budućnosti

• Haha
Reactions: Mrm
💀 Pa jedino ako ne žele da odu do ESC, u suprotnom ne znam što bi birali teži put. U Norveškoj bi pojeli bilo koji sistem glasanja.

Verujem da im se više isplate turneje u aprilu i maju... Verovatno su u fazonu, ako se desi pobeda, idemo, šta ćemo, bar je u Malmeu 😃

Da li neko zaista poredi Mamas i Tusse Chiza.. 😱🤭🤭🤭 Šok i neverica.. Mamas bi pobedile žiri 2020. onakva voklana harmonija nikad nije ni prismrdela Evroviziji do sada.. Mamas mogu da drže časove OSNOVA pevanja celokupnom ESC žiri panelu, svake godine.. Tusse Chiza je super, ali ajde da se ne za*ebavamo.. A početničke greške u vokalnoj izvedbi kod Dotter bolje da ne komentarišem.. Ako kojim slučajem Dotter ode u Malmo, a ja duboko verujem da se to neće obistiniti, imaće poslaaaa na pretek da ispeglaju sve falinke za ESC inače će se tamo provesti kao bosi po trnju.. 😌

Mamas bi pobedile žiri 2020. onakva voklana harmonija nikad nije ni prismrdela Evroviziji do sada.. Mamas mogu da drže časove OSNOVA pevanja celokupnom ESC žiri panelu, svake godine
Džabe kad su dosadne i one i obe njihove pesme🤷‍♂️
Tusse Chiza je super, ali
nije poreklom iz Burkine Faso?😄

Ju vidi omaklo mi se..

Sad "OVAJ" ode da se napuni pozitivnom energijom, ovih 5 reči napuniše me negativom za narednih 5 dana.. 😭

Attachments

• Screenshot_20231203_191740_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20231203_191740_com.android.chrome.webp
    112.2 KB · Views: 17
Јао, више не знам шта Мелодијеви понављачи имају да понуде сем исте или сличне атмосфере којом ће одисати њихове песме. Видех да ће Лијамуова нумера бити сасвим другачија по најави, али за сада ми имена не обећавају да ће имати песму која ће бити пласирана као Франс 2016. Пре ми изгледа да ће се поновити случај Робина Шернберга из 2013, какве год песме да буду.

U danasnjoj epizodi kritikovamo Švedsku za sve ono sto se desava u svakoj drzavi.

Propustio si epizodu gde smo kritikovali i ponavljače u Italiji.

Back