se Švedska 2024: Marcus & Martinus - Unforgettable

I evo ga opet, 17625 prijava za Melfest, a opet ista imena i izvođača i autora 😄

Marcus i Martinus su mi nejasni, zašto izbjegavaju Norvešku, tamo mogu lagano da dobiju

Šesnaest učesnika se prvi put pojavljuje na takmičenju.

Uvek se ista grupa autora vrti, pošto oni najjači nikako ne žele da se bave MF-om, a slabiji nemaju dovoljan kvalitet da dođu do takmičenja.

Nije mnogo drugačije ni kod nas, ni u drugim zemljama...

Lisa Ajax i Liamoo <3

Dotter, Danny i M&M su i takav non-event

Marcus & Martinus - "Unforgettable"​

Jimmy "Joker" Thörnfeldt, Joy Deb, Linnea Deb, Marcus Gunnarsen, Martinus Gunnarsen isti autori kod prosle godine pesme Air .
Jedva cekam Melodifestivalen nadam se da ce biti bolji sa pesama odnosu na 2 predhodne godine .

Last edited:
Pošto je ukinut Andra chansen u obliku posebne večeri, smislili su novi način za plasman u finale. Spremite se, malo je komplikovano.

Kada proglase direktne finaliste iz petog polufinala, tada počinju kvalifikacije za finale.

U njima učestvuje deset takmičara koji su zauzeli treće ili četvrto mesto u polufinalima.

Njima se raspoređuje 1.000 poena na osnovu broja glasova gledalaca koje su dobili u polufinalu.

Nakon toga, počinje novo glasanje publike. Kada se glasanje završi, na osnovu novog glasanja raspoređuje se dodatnih 1.000 poena i najbolje dve pesme prolaze u finale.

Šveđani otkrili septičku jamu. Stvarno prave nauku od jednog običnog muzičkog festivala

Jay Smith 😮

Pred koji tjedan sam stavio njegovu obradu Madonnine pjesme u šta slušate temu, pobjednik švedskog Idola 2010., mislim da mu je to prvo učešće na MF, baš me zanima kakva će mu pjesma bit

Od ostalih najviše me zanimaju pjesme od Lise Ajax, Liamaa i Dotter

Nema nijednog bivšeg učesnika ESC-a,jer je ta misija konačno ispunjena tako što je Loreen pobedila u Liverpulu.

To bi nažalost moglo da znači da će M*ns da vodi program

Imena bukvalno copy-paste u odnosu na poslednjih par godina. :ROFLMAO: Zaista bih voleo da Liamoo ili Dotter konačno odu, nadam se da imaju pesme na nivou.

Uvek se ista grupa autora vrti, pošto oni najjači nikako ne žele da se bave MF-om, a slabiji nemaju dovoljan kvalitet da dođu do takmičenja.

Nije mnogo drugačije ni kod nas, ni u drugim zemljama...

Reci glasnije za ove u zadnjim redovima, posto nekako ne registriraju.

Fale samo Wiktoria i ona Linda Benzing ili kako se vec zove, pa da bude lista ucesnika ista kao svake godine :ROFLMAO:.. Razumem da su autori pesama svake godine isti , ali zasto bar ne urade nekom drugom pesmu nego uvek istim likovima. P.S .Drago mi je da ucestvuje Cazi Opeia, mada ne shvatam ni nju, jer je bukvalno pobedila na esc kao autor Tattoo-a, mislim odakle joj motivacija .

Jimmy "Joker" Thörnfeldt ima šest pesama na festivalu treću godinu zaredom. Šest pesama ove godine ima i Anderz Wrethov.

Back