se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Žiri tradicionalno trpa Šveđane poenima, ove godine imamo priliku da vidimo da li će ta podrška biti prisutna i za pesmu koja je potpuno atipična za žiri. :)

Prestigla ih :at: na kladži i zvanično. 😭

Drugačije situacije, ovdje prvi favorit nije pobijedio kao što je bio slučaj sa Hr i Finskom, Švedska je bila prva na kladionicama zbog Mansa, a ne zbog KAJ-a, a glavni favorit eto nije pobijedio, ne vjerujem da će se Austrija puno odvojit na kladionici/da će Švedska nastavit padat

Свакако Француска осваја на крају

Каже М*нс да је разочаран и да није сигуран да ли ће се поново вратити на МФ...

Штета 😃😃😃😃

Hvala Odinu, Flokiju, Valkirama, prvim ljudima, Andalcima i prvim ljudima. Te kjamo Sverige

Ovo mi je najsokantniji rezultat nf nakon naseg, samo sto je ovaj u pozitivnom smislu

Koji udarac na Mansa ali neka,ovo je odličan potez. Švedska ovako nešto nije slala, totalno atipično za njih. Sada se prebacuju na televoting a tamo konkurencija prejaka. Plus na švedskom, prvi put od 1998 i Jill Johnson. Sada ne mogu se sjetiti iza tko je pobijedio na MF na švedskom pa se prebacili na engleski. Roger Pontare 2000 i možda Carola 2006?Ne vjerujem da su pobjednički materijal 2025 ali napravili su revoluciju u izboru kraj sigurne Revolution. Neka oni lijepo sačekaju novu pobjedu i sve oči i uši su uprte u Francusku.

Utisci iz Stokholma: Na osnovu reakcija publike bilo je očekivano da će biti jako neizvesno, s tim što mi se činilo da će Måns bolje proći kod žirija. Bio je vidno razočaran, na after je došao dosta kasnije od ostalih.

Za KAJ je ipak bio veći hajp, cela arena je pevala sa njima i zaista se mogla očekivati pobeda kod publike.

Jedva čekam poene po starosnim grupama, da vidimo ko je napravio razliku od sedam poena 😃

Gledam nastup od veceras vec 10 puta. Ovo je jedini put da mi se dopada ta jedna pesma na svedskom u njihovom finalu sto nastupa zadnja i hvala bogu da je ovo ta godina gde je ta pesma pobedila.

Back