se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Ha znaci Mons izduvao.

Nisam mogao pratiti bio sam toliko umoran da sam se i uspavao.

Secam se bas sa smo prosle godine u podkastu spominjali da dobri rezultati Medine indikuju to da bismo mogli dobiti joke act pobednika u Svedskoj u nekom trenutku. Nisam bas mislio da ce se to desiti tako brzo i protiv Mansa.

M*ns ljut na međunarodni žiri jer je očekivao da će ga više podržati očito i da će tako pobijediti

Znam da je navikao na to da ga žiri dovede do pobjede, ali ne može svaki put
Je l' moguće da je toliko jadan? Šta je on, švedska verzija Save Perovića i Maje Nikolić?

Pa i ovo što je dobio mu je previše. Pesma je bukvalno kopija Heros. Za nastup odajem priznanje ali pesma je dosadna.

Super je pesma!! Meni na prvom mestu 🥰🥰 Zacudih se sto cu ikada navijati za Svedsku hahahah

Da li bi se ovoj pesmi predvidjala pobeda da su poslale susedna Norveska ili Finska? 🤔

Svaka čast što je čak i Švedska konačno poslala pesmu na maternjem jeziku. Videli su da je Danska 2021 pevala na maternjem, Norveška prošle godine takođe, Litvanija je počela odskora takođe,Holandija isto,ove godine je konačno i Nemačka to učinila,pa je konačno bio red i da Švedska to učini. Biće naravno u TOP 5. Fantastična, originalna pesma,sviđa mi se što imaju pravu saunu na sceni. Yksi,koksi,kolme,Sauna,taj deo je najbolji!

A šta ne ide inače to pitanje da li bi se ovoj pjesmi predviđala pobjeda da su je poslali Srbija ili Hrvatska?

Kako smo sad došli do Finske i Norveške 😳

Pa znam ali ipak je to Erika koju fandom generalno voli. Imam osecaj da bi ovo bilo protumaceno kao dobar joke act koji ce biti top 5 publike i 15-20. u ziriju.

@Ro97 to se podrazumeva 😂

Back