se Švedska 2025: KAJ - Bara bada bastu

Odlični. Konačni TOP3 vrlo verovatno, sad da li će pobediti, videćemo. Nije da ne bih volela, mada sam u isto vreme i skeptična. :)

Pesma mi je u samom vrhu. Zabavno je sve, konačno su Šveđani i izašli iz svog uobičajenog šablona, ali ne bih voleo da pobede. Kako rekoh i ranije, dosta mi je švedskih organizacija i red je da se malo ohladimo od njih.

Top 3 bi bio po meri i taj rezultat bi bio zaslužen.

Niko da prokomentariše ovo 😭

Meni su super bili ali nije mi isti utisak kao na Melodiju, kao da mi fali nešto. Možda zato što sam nastupe iz Švedske pogledao sto puta pa sam navikao.

Odlično je svakako, samo sad razmišljam hoće li uspjeti pobijediti. Djeluju mi kao 3. mjesto sad

Deluje mi da ce biti 2-3. u tvt, Estonija mi izgleda kao verovatniji tvt pobednik.

Bili su odlicni, ali svi smo ocekivali i znamo da nastup na esc ne moze da im bude bolji od MFa pa nam se cini da je mlako.

Ja nisam osjetio winner vajb u ovom nastupu. Čekam Austriju i Finsku.

Estonija mi izgleda kao verovatniji tvt pobednik.
635ae20bbf012918911799a535c99bb0.gif

Iako su mi oni strašno slatki, malo me je smorila pesma. Toliko je jednostavna i repetitivna i uopšte nema dobar “replayability”.

Bilo bi mi drago da pobede, ali bih više voleo neki neočekivan ishod (pod uslovom da taj neočekivan ishod nisu Estonija ili Izrael 😬)

Takođe, trenutno su sedmi po pregledima na YT od nastupa iz prvog PF (jasno mi je da su pregledi značajni koliko i lanjski sneg), ali Karija i Lazanja su posle prvog PF ubedljivo vodili u pregledima.

Last edited:
Meni je ovo u rangu “Grandmas and bananas”, ocekujem i takav rezultat.

Bili su standardno dobri sinoć, ali isto me malo već smorila pjesma pa mi nije bilo toliko impresivno.

Kaže drugarica sinoć da je ovo pesma za koju bi njen ćale glasao.

Niko da prokomentariše ovo 😭

Meni su super bili ali nije mi isti utisak kao na Melodiju, kao da mi fali nešto. Možda zato što sam nastupe iz Švedske pogledao sto puta pa sam navikao.

Odlično je svakako, samo sad razmišljam hoće li uspjeti pobijediti. Djeluju mi kao 3. mjesto sad
Tada je bio hajp jer su imali "Cinderella story" protiv Mansa, a sad nije zanimljivo jer su favoriti za zemlju koja je previse puta pobedila

Meni su bili super, ali stvarno su bleda senka u poređenju sa hajpom koji je bio prisutan kod Karije i Lazanje. Ne bih se bunio da pobede, ali mi u globalu onaj nastup sinoć nije izgledao pobednički.

Back