se Švedska 2026: Felicia - My System

Čestitke na bivanju najgeneričnije ESC nacije još jednu godinu za redom. Što se tiče nastupa za mene je nepostejeći jer akcenat uopšte nije na izvođaču nego na ovom festivalskom osećaju koji prave sva ova svetla i magla. Svakako su sa nastupom prodali lepo upakovanu bombonu praznu i bajatu iznutra.

Ova pesma nije genericna pesma je moderna EDM zvukom nastup kakav pola evrope moze da sanja Svedska ima sve sto mi ostale drzave moze da sanjamo njihovo nf je svemirska elita za sve .

Pošto ne mogu da sastavim ni top 10 za ovu godinu, Švedsku ću morati da računam da bi sakupila tih deset. Da mi je neko rekao da ću i k a d a uzeti njih na listu👀 ali dobro...
Ajd još tri sestre, Češka, Poljska I Švajcarska ostali...nadam se da će mi neko od njih ipak izbaciti Švedsku.
Isti slučaj. 😂 Nije mi bilo dobro kad sam rangirala i skontala koliko visoko moram da je stavim i evo bleji mi u top 10 i čekam da ispadne ako se pojavi nešto bolje.

Čini mi se da je već neko napisao, ali stvarno su nastupom i režijom uspeli da prikriju to da je kuvana noga na sceni, s toga mi je ovde nastup > pesma

Generična pesma ne označava ne/modernu pesmu, Zoxs. I to sve što ona ima, a mi možemo kao da sanjamo, ja lično ne sanjam jer suštinski neispirativno i prazno.

Oni će sad verovatno imati 3 minute režije i kadrova iz svemira da se žena ne bi videla, što isto baš nije fer u odnosu na one izvođače koji na ESC sceni se neće moći sakriti iza ničega.

Nismo mo krivo sto Svedska ima moze da upakuje dobar nastup sami se trude i ulazu u sebe nisu ko neke drzave stenjare ,

Fantastična produkcija, odličan nastup, slušljiva pesma i nešto slabiji vokal. Ovo je i dalje jedan od najboljih paketa ove godine i jedna od pesama koja će mi ostati u sećanju.

Debituje mi na #4 ali tesko da ce vise od toga. Svakako, znalo se da pobedjuje i jeste bila najbolja. Uprkos plagijatu, Grecula je ozbiljan soumen i nadam se njemu narednih godina, vidim da ga gotive i publika i ziri.

Cascada, a i to ste ukrali??
Dobro, samo početak, al kida mi instrumental. Ovu generiku bih poslušao zbog dobrog instrumentala, a ne smeta mi vokal zapravo idealan.

Ovo nema šanse da pobedi, nisam čak siguran da će se i top 5 dokopati.

Oni će sad verovatno imati 3 minute režije i kadrova iz svemira da se žena ne bi videla, što isto baš nije fer u odnosu na one izvođače koji na ESC sceni se neće moći sakriti iza ničega.
Kakvu tacno svedjani imaju prednost ovde? Koliko znam laseri su generalno deo rasvete, koji su vec ugradjeni u scenu. Nisu pirotehnika da se posebno naplacuju. Jedino ako svedjani ne planiraju da donesu svoje i dodaju ih za nastup. Sam nastup nije uopste skup, ne znam zasto se ovde nipodastava kreativnost i spretnost kreativnog direktora i rezisera time da svedjani imaju pare

Debituje mi na #4 ali tesko da ce vise od toga. Svakako, znalo se da pobedjuje i jeste bila najbolja. Uprkos plagijatu, Grecula je ozbiljan soumen i nadam se njemu narednih godina, vidim da ga gotive i publika i ziri.
Točno mi vuče na neku pjesmu Greczula, ali se ne mogu sjetiti koju. Na koju ti ciljaš?

Iskreno samo jednom sam cuo pesmu ali ova od Abbe je jedina koja mi se vrtela po glavi dok sam slusao

Gloria/Physical, ali vidim da ima jos predloga na forumu :)
Mene je dosta na momente podsjetila i na švedsku ESC pjesmu iz 2001., Listen to your heatbeat, a samim time onda i na Belgiju 1996. koju je Švedska bezobrazno plagirala 😂

Mene je dosta na momente podsjetila i na švedsku ESC pjesmu iz 2001., Listen to your heatbeat, a samim time onda i na Belgiju 1996. koju je Švedska bezobrazno plagirala 😂
Bukvalno miks svega i svačega, a hit mi je što je ta "originalna" belgijska pesma bila bottom 3, a švedska top 5, vriska.

Back