se Švedska 2026

Ivane, ima li Emilija šanse na osnovu imena? Medina će sigurno uzeti to pf ali ove ostale ne znam
Iskreno, nisam do sad čuo za nju. Vidim da ima 138.000 slušalaca na Spotifaju, što je najrelevantnije u Švedskoj.

Slušam upravo, nisu joj loše pesme, rekao bih da ima šanse. Ingenting (Ništa) zvuči kao da će biti balada.

Opet gomila ponavljača... Nikad čuo za Emiliju Pantić. :ROFLMAO:

Jel sana nilsen ona sa svjetlima
aAaAndu maj sed

tenor.gif

ATeens reunion? 😍 Lepa vest 🙂🙂🙂

Uvek sam za Sannu 🙂

Ni ja nisam čuo za Emiliju ali nadam se nečemu dobrom naravno.

Mene od svih imena najviše raduje što se Isa vraća. Baš je dugo nije bilo, skoro 10 godina

aAaAndu maj sed

tenor.gif
Undo my sad je jedan od najgorih stihova na Evroviziji u poslednjih 15 godina, a konkurencija je ogromna.

Takođe, tek sam skoro saznao da je imala 29 godina ovde. Mislio sam da je imala 40+ 😭

Sanna Nielsen je prvi put učestvovala na Melodifestivalenu 2001. godine, što je bilo poslednje izdanje takmičenja pre moderne ere.

Ipak povratnica Sanna Viktoria Nielsen. Veteranka MFa a malo mlađa od mene. Znači, već sam se zamislio. Hm. Pjesma s F Kempe 2005 koji je ono zarazni treš bio i ostao.I am in love in the empty room. Sigurno dolazi s prejakom baladom. Autori top.Dino Medandodzic s nekoliko pjesama. Wow. Jacqline ipak moj favorit u startu.

Ta Sana Nielsen je bila u trci za ESC Belgrade 2008.

Povratni izvođači:
Sanna Nielsen (01-03-05-07-08-11-14)
Robin Bengtsson (2016-2017-2020-2022)
Medina (2022-2024)Greczula (2025)
Jacqline (2024)Meria Omar (2025)
Smash into Pieces (2023-2024)
BLADË (Isa 2015-2016)
Arwin (2025)Brandsta City
Släckers (2002-2003)
Laila Adèle (2006)
Patrick Jean (2021)
Saga Ludvigsson (2025)
Vilhemn Buchaus (2025)

I ovde imam utisak da je spisak svake godine copy/paste. Nemam ništa protiv povratnika, ali Medina stvarno prevršiše svaku meru. 💀

Bogami ova Sana Nilsen ozbiljna konkurencija Maji. Obema će ovo biti 8. pokušaj.

Dobro, Sana je napravila poveću pauzu od 11 godina, ovi što se prijavljuju svake ili svake druge godine stvarno smaraju. Ajde da ponude nešto inovativnije, ali sve je uglavnom reciklaža, neretko se pojave i sa još slabijim pesmama.

S tim da Šveđani makar drže neki standard, pre svega produkcijski, dok ovi naši dolaze sa pesmama koje se ne puštaju ni na lokalnim radio stanicama.

Back