70 izdanje - 8 pobeda Svedske .Sanna Nielsen pevaće Waste your love. Očigledno je inspirisana nazivom prošlogodišnje austrijske pobedničke pesme. Da li to znači da Švedska pobeđuje,baš kao i prošli put kada je Evrovizija bila u Beču(2015)? Videćemo...
Now that you're goneSanna Nielsen pevaće Waste your love. Očigledno je inspirisana nazivom prošlogodišnje austrijske pobedničke pesme. Da li to znači da Švedska pobeđuje,baš kao i prošli put kada je Evrovizija bila u Beču(2015)? Videćemo...
Pa dobro, pre dve godine žreb išao samo na Jutjubu, prošle samo pred novinarima. Imamo i mi te tendencijeSvašta. Zamislite da troje finalista za PZE objave u tv prenosu, i kažu da za ostatak rezultata, pređemo na RTS Planetu![]()
Istina, njima je sada to kao formula uspjeha. Doduše, prošle godine mi je baš baš bilo drago da ne pobijede s onakvom pjesmom. Za mene su oni završili s kvalitetom još 2009 kada je remek djelo Pjesma Moving on od S.D.Finner bila tek šesta a pobijedila ona treš opereta Malena Ernman. Sarah se jadnica ipak pojavila na ESC narednih izdanja ali u drugoj ulozi, komedijašiceito jako uspješno. Onda su zapečatili sljedeće godine s neulaskom u finale i to je bilo to. Zaboravili su kvalitetu i nude show koji prolazi. Statistika im jeste najbolja i nebi bi čudilo da opet pobijede. E sad sa Sannicom ili bez nje, vidjećemo.Sanna Nielsen pevaće Waste your love. Očigledno je inspirisana nazivom prošlogodišnje austrijske pobedničke pesme. Da li to znači da Švedska pobeđuje,baš kao i prošli put kada je Evrovizija bila u Beču(2015)? Videćemo...
Mislim da im je cilj da nateraju ljude da ceo prenos prate na SVT Playu, a gledanost polufinala je niža nego finala, pa mogu da eksperimentišu. Svakako, uvek sa nečim prave eksperimente, od sledeće godine verovatno potpuno ukidaju SMS...Nisu isto žreb i rezultati, koji su obavezni deo takmičenja i ono što gledaoci iščekuju. Bez veze je terati ljudi da pređu sa jedne na drugu platformu, da bi dovršili prenos, bar onaj bitniji deo.