Äuo sam do sad sve bar po jednom, moje polufinale i po dva put, neke koje su mi se svidele iz oba i po tri put.
Davao sam za poÄetak ocene na prvo sluÅ”anje, najniža mi je 3.5, najviÅ”a 8.5 (od 10 jelte). Možda sam podelio najviÅ”e ocena tu oko 7, Å”to jelte znaÄi da mi nije loÅ” izbor, moglo je možda bolje, ali fino je.
Ima prijatnih iznenaÄenja i od izvoÄaÄa koje veÄ znam (jer rekoh veÄ, nekima koje Äak i sluÅ”am ne Äujem nove pesme tako brzo, ne pratim ažurno Äim izbace neÅ”to). Ima i prijatnih otkriÄa i noviteta za mene, svakako za neÅ”to viÅ”e od pola izvoÄaÄa nisam znao do sada. Ima i dosta nekih pesama koje su mi prosek i skroz okej i nisu mi loÅ”e, a s kojima ne znam Å”ta da radim jer me nisu sad ni kupile neÅ”to posebno.
Ne umem da kažem Å”ta taÄno najviÅ”e vrednujem, mislim da mi je glavno prosto da li mi se pesma kao takva svidi i legne, a sad ume da me kupi i neki oseÄaj neÄeg uveliko mi poznatog Å”to gotivim, i neÅ”to skroz novo za Å”ta nisam imao pojma a sviÄa mi se, i neki umetniÄki dojam, i Äista zaraznost bez obaziranja na "kvalitet", i dobra produkcija zvuka...
Konkretno u ovom izdanju, primetio sam da mi utisak kvare ili boja glasa koja mi se ne sviÄa, ili neko povlaÄivanje trenutnoj komercijalnosti u smislu melodijskih reÅ”enja nekih, a nevezano za žanr/stil. (Ne želim da zvuÄim kao filharmonija, ali ne znam kako to bolje da iskažem, lol).
Ne bih javno da iznosim ni neke favorite, a ni neÅ”to Å”to mi se ne sviÄa, ipak sam ja debitant, ostaÄemo za sada na ovom diplomatskom opÅ”tem mestu od posta