225. FSC - VS

Ali ja koji sam rekao 'ovo moram slati na FSC čim dobijem priliku' kad sam čuo pjesmu 2020, i planirao je za izdanje poslije onog poslednjeg na starom forumu, i evo sad

Hvala svima, baš mi je drago iskreno jer volim ovu pjesmu i vjerovao sam u nju :D

Stole majstore, alal vera za organizaciju! 10+!

Tu je i Lara koja je prva čestitala novoj pobednici, predala joj krunu, poželela joj sreću i dala joj savet da se naspava dok može.

YXLbqcI.png

Moja 0 pobedila, čestitke 👏🏻 U pf je bilo bodova ali ovde je zafalilo.
Hvala svima koji su glasali za Djadju, pretposlednje mesto… hmmm, prenisko, ali dobro, bice bolje 👋🏻👋🏻

Čestitammmm! Skroz zaslužena pobeda i mojih 10 poena, prelepa pesma.

Veoma interesantno što su se moji glasovi poklopili sa rezultatima, čak 7 pesama iz top 10 su od mene dobile poene.

Čestitke i Stoletu na fantastičnoj organizaciji, prelepim banerima i tabeli 😍

Grant možda nije prošao u finale, ali je osvojio 3. mesto za najlepši baner, to mi dođe ko neka utešna nagrada 😬

Prezadovoljan petim mestom za Owlle. Hvala SVIMA koji su joj dali poene, sve od 1 do 12 je super u ovoj konkurenciji. ❤️ Kad sam je poslao znao sam da ide u finale, ali sam očekivao neko random mesto tipa 12-13.

Stoletu naravno svaka čast na organizaciji, bukvalno 10+.

Za tech geek-ove, evo kako se pravio Ovlin nastup. Sve je rađeno u sobi faktički.

Pobednika na kladionici je pogodio @maxiens! Bravo!

Čestitke, konačno i mojih 12 poena da pobedi. Meni je pesma dala Miley Cyrus vajb iz nekog razloga i dopalo mi se. I opet da kažem da je ovo bila brutalna organizacija i svaka čast što si dao toliko sebe za ovo Stole! 🥰 I da, bez obzira što nismo prošli u finale, Doja i ja smo sijali na ovom izdanju! ✨

Čestitke Majsta na pobjedi, pjesma mi je samo ok, nije za mene, ali shvaćam zašto se većini svidjela, bravo 👏
Ali ono što mi se itekako sviđa je njeno ime, Chica, taman za ovu temu pogođeno

Bravo i za Stoleta, odlična organizacija

Cestitke na pobedi Majsta, kad da ocekujemo novu temu?

Svaka cast Stoletu na organizaciji, sve je bilo vrhunski, a ono sto nije, nebitno, sve lepo pise u excel tabeli. Sve priredbe su bile uzbudljive i zabavne, a ova veceras je bila samo vrhunac iako u pocetku su mi pesme bile poprilicno neinspirativne i slicne, ali u finalu kad su se pesme muskig i zenskih izvodjaca izmesale i prepolovile kvalitet se izdvojio i bilo je uzitak slusati ih - pobednicka pesma mi je 11. mesto u PF i oko 15. u F). Black Hole i Stone by Stone najveca otkrica ovog FSC i moji muski i zenski pobednici.

Hvala svima na glasovima za Gocu i dosta 12ica, bas sam se iznenadio, jer su vecina znalaca dali slabije komentare i rekli da je ne ocekuju u finale. 8. mesto je super plasman i najbolje je plasirana domaca pesma. Bas me zanima kako je prosla u PF. Faith in humanity restored!

Back