E ja sad odoh da odmorim, direktno sa posla sam se bacio na pravljenje banera, ni jeo nisam jadan.
U toku veceri kacim spisak finalista i javljam rokove.

A ja sam mislio da organizatori ESC, ovaj FSC, uzivaju u jelu i picu u VIP lozi u lepom drustvu i posmatraju sta se desava na sceni.

Inace, pf-a predstava je bila

. Cestitke Stole.

Jedina zamerka, tokom glasanja i pisao sam, je ta sto dueli nisu imali nikakvog znacaja, cak suvisno. Da se islo jedna pesma u jednu grupu, a druga pesma u neku drugu grupu, dueli bi imali na znacaju.
Ako ti je dosadilo da budes u vrhu i zelis da ostanes u pf-u, samo javi pa da ti nahvalim pesmu.
Upravo se to dogodilo Leo. Meni se dopala tvoja pesma i ti ostao u pf-u

. Je l' vidis sad dokle je dovelo?
Hvala vam puno,
@Storm i
@etica !

Bez obzira na plasman, velika je satisfakcija da se nekome ipak toliko dopala ova divna, lagana retro numera.
A ti si je poslao. Onda da i ovde napisem, pohvala za ovaj izbor. I hvala za 1 poen.
Potvrdjujem i ja. I eto. Prijavio sam se da bih bio poslednji. Zadovoljan? Hmm, hmmm, hmmmmm ....
Usput, svidela mi se tvoja pesma i u pf-u bi dobilo 4p, s tim sto ima mesta za napredak.
Kada sam se dotakao mog poslednjeg mesta (Mrm, je li mirno citas?

), zaista nisam verovao da cu biti poslednji i to pa lagano. Pesma nije nametljiva, pa jos repuje, prica dovoljno za neprolazak, ali ovako je lepa pesma, kao i spot. Ne zasluzeno poslednje mesto. Inace, pesmu sam cuo bukvalno pred prijavu i odmah mi se svidela, da ne kazem da sam se zaljubio u pesmu i spot.

Svakako gorak ukus.
S druge strane, skoro svi TOP poeni su mi prosli. U muskom pf-u su mi ispali 8p Akis, 4p Irkenc, 3p Grant i 1p Jeremy. Kod dama 10p Kejsi (bas mi je zao), 5p Gina (i nje mi zao) i Severija 1p. E, sad. Nju sam nagradio makar sa 1p jer po mom misljenju najvise odgovara temi, a zbog toga direktno sam izbacio Doja Cat, jer je ona trebala da dobije taj poen (pocela mi se dopadati), bila je prva ispod crte. I bas mi je zao.
Sve u svemu, zadovoljan sam sa rezultatima, kao i ponudom pesama, tako da je ovo za mene jos jedan dosta dobar FSC. I da, jos jedan ispadak u Stoletovoj reziji? Slucajno? Hm, hmm, hmmmm.....
Umalo da zaboravim. Cestitke i sretno svim finalistima.