225. FSC - VS

Kako sam se nadala, dobro sam se udala. Ali da mi prođe samo 4/10 o_O

Bravo, Stole :love:

U finalu sam jeeej, a ispali mi 12, 8, 7, 2 i 1, a drugo PF je jos straobalnije.

Svaka cast za priredbu i grafiku (i par shokova), Stole.

Predlog teme za sledeci FSC - Pesme duze od 10 minuta.

@Storm Ma, nema odustajanja, ni govora.

Ovog puta stvaaaarno nisi imao sreće, to stoji. Kapiram da bi te više usrećio bolji plasman i znam da nije uteha, ali računaj na to da ovde i otkrivamo muziku koju inače ne bismo sami tražili (tj. barem ja tako razmišljam). Od Doje znam samo za Boss Bitch, a Say So mi je odlična sa tim retro vajbom👌

Srećno u sledećem izdanju! 💪

Nije odustajanje i nema veze s plasmanom. Samo se osećam kao da mi je cilj ostvaren i da dalja učešća neće doneti nivo satisfakcije koji su donela ova do sada. Ali hvala dodo svakako, nadam se da se ipak još družimo. Sve će zavisiti od teme i raspoloženja u datom momentu. 🥰

Nisam prosla, naravno.
Jeremy Frerot nema srece na FSC-u; po treci put ostaje u pf-u (dva puta je ucestvovao kao deo grupe Frero Delavega).
Meni je ovo jedna od najslusanijih pesama ove godine; bas mi je pozitiva.
@Stefan28, drago mi je sto ti je u medjuvremenu postala jedna od omiljenih.

Ispali su mi poeni
Grant Knoche - Custom Hell - 1
David Temelkov - Ne diži ruke - 4
Geoffrey Oryema - Makambo - 6 (ovu pesmu zovem O, nama kako je... jer tako cujem kada peva ono - O na ma kanguwe :D)

Sto se tice zenskog pf-a tu sam izdvojila deset pesama, ali nisam detaljno rasporedila poene. Znam samo da bi India Shawn sigurno dobila 12 (asocira me na Sade, konkretno strofe), a Doja 10 ili 8. Severija najverovatnije 5, mozda i 6 poena (kad ona krene da peva meni se Rammstein mota po glavi :D), Gina 2, Joyce 1.

Hvala vam puno, @Storm i @etica ! :love:
Bez obzira na plasman, velika je satisfakcija da se nekome ipak toliko dopala ova divna, lagana retro numera.

Ja još ne mogu da verujem kakav se masakr desio u muškom polufinalu, ali sunce će sijati drugačije kad vidimo ko je još od forumaša bio u tom polufinalu.

Čestitke finalistima! Istina, dijelom neočekivani rezultati, ali koliko god mi bilo žao što neke pjesme nisu prošle, uzbudljivije je ovako kad nije sve unaprijed poznato.

Muško pf
10: Grant Knoche - Custom Hell (Stefan28)
8: Jérémy Frerot - À la vie qu'on mène (etica)
2: Argy - Tataki (zeleni)
1: Geoffrey Oryema - Makambo (Erin Navan)

Žensko pf
12: Gina - Pepeo (Leo Cezar)
8: Kejsi Tola - Me ke mua (MilanB)
7: Severija - Zu Asche, Zu Staub (sparkle)
4: Joyce Jonathan - On (Ro97)
1: Doja Cat - Say So (Storm)

Nadam se da pobjeđuje mojih 12 iz muškog ili 10 iz ženskog pf! :D

E ja sad odoh da odmorim, direktno sa posla sam se bacio na pravljenje banera, ni jeo nisam jadan.
U toku veceri kacim spisak finalista i javljam rokove.
😮A ja sam mislio da organizatori ESC, ovaj FSC, uzivaju u jelu i picu u VIP lozi u lepom drustvu i posmatraju sta se desava na sceni.😅
Inace, pf-a predstava je bila👌. Cestitke Stole. 👏
Jedina zamerka, tokom glasanja i pisao sam, je ta sto dueli nisu imali nikakvog znacaja, cak suvisno. Da se islo jedna pesma u jednu grupu, a druga pesma u neku drugu grupu, dueli bi imali na znacaju.
Ako ti je dosadilo da budes u vrhu i zelis da ostanes u pf-u, samo javi pa da ti nahvalim pesmu.(y)
Upravo se to dogodilo Leo. Meni se dopala tvoja pesma i ti ostao u pf-u :(. Je l' vidis sad dokle je dovelo?
Hvala vam puno, @Storm i @etica ! :love:
Bez obzira na plasman, velika je satisfakcija da se nekome ipak toliko dopala ova divna, lagana retro numera.
A ti si je poslao. Onda da i ovde napisem, pohvala za ovaj izbor. I hvala za 1 poen.
Da li sam to poslednji????? 😱

Doviđenja, prijatno, potvrđujem withdrawal sa sledeće edicije!!! 😡😤👋👋

😂😂😂😂
Potvrdjujem i ja. I eto. Prijavio sam se da bih bio poslednji. Zadovoljan? Hmm, hmmm, hmmmmm ....
Usput, svidela mi se tvoja pesma i u pf-u bi dobilo 4p, s tim sto ima mesta za napredak.

Kada sam se dotakao mog poslednjeg mesta (Mrm, je li mirno citas?:cautious:), zaista nisam verovao da cu biti poslednji i to pa lagano. Pesma nije nametljiva, pa jos repuje, prica dovoljno za neprolazak, ali ovako je lepa pesma, kao i spot. Ne zasluzeno poslednje mesto. Inace, pesmu sam cuo bukvalno pred prijavu i odmah mi se svidela, da ne kazem da sam se zaljubio u pesmu i spot. :love:Svakako gorak ukus.

S druge strane, skoro svi TOP poeni su mi prosli. U muskom pf-u su mi ispali 8p Akis, 4p Irkenc, 3p Grant i 1p Jeremy. Kod dama 10p Kejsi (bas mi je zao), 5p Gina (i nje mi zao) i Severija 1p. E, sad. Nju sam nagradio makar sa 1p jer po mom misljenju najvise odgovara temi, a zbog toga direktno sam izbacio Doja Cat, jer je ona trebala da dobije taj poen (pocela mi se dopadati), bila je prva ispod crte. I bas mi je zao.

Sve u svemu, zadovoljan sam sa rezultatima, kao i ponudom pesama, tako da je ovo za mene jos jedan dosta dobar FSC. I da, jos jedan ispadak u Stoletovoj reziji? Slucajno? Hm, hmm, hmmmm.....

Umalo da zaboravim. Cestitke i sretno svim finalistima.

Meni je svaki FSC na kojem nađem neku novu pesmu da uživam u njoj odličan FSC. Navikla sam da mi se ukus ne poklapa sa drugim ljudima, pa mi je ispadanje u PF skroz očekivano uvek. Više se iznenadim ako ne ispadnem.
U glavnom odlična je organizacija, i milo mi je što sam uspela mahom da ispratim veče u realnom vremenu.

Kako sam se nadala, dobro sam se udala. Ali da mi prođe samo 4/10 o_O

Bravo, Stole :love:

I meni prošli 4/10 i to TOP3 poeni i pesma koja je dobila 1 poen. Mislim da mi se ovo nikad nije desilo.:eek::ROFLMAO: Suprotno polufinale nisam stigla da poslušam ovaj put. Zahvaljujem svima koji su glasali za Mariju, nisam bila sigurna u sam ishod, ali iskreno nisam očekivala baš ovako slabašan plasman.
Stoletu sve pohvale za dosada fantastičnu organizaciju.

Evo Spotify liste (fali Kralj Čačka).

225. FSC -finale

Ostade mi Severija u polufinalu :cry: šmrrrrc.
A dobro, pretpostavljala sam da neće dobro proći jer je netipična pesma sa dosta prelaza. Hvala na pohvalama i glasovima od onih kojima je bila interesantna baš zato jer je drugačija. ❤️
Inače, Severija je litvanska glumica (u seriji Vavilon Berlin glumi Ruskinju) ima pomalo dubok vokal, neko je prokomentarisao, na šta sam se slatko nasmejala, da je za muško polufinale :LOL: A i nastup u kome je prerušena kao muškarac mi je bio zanimljiv kao fora na zadatu temu.
Što se tiče ženskog polufinala, rezultati su uglavnom ok i većina za koje sam glasala je u finalu osim Doje Cat kojoj sam dala 7p, Joyce Jonathan 5p, India Shawn 4p. Nisam uspela da preslušam muško polufinale, ubi me u pojam ova vrućina.
Srećno svim finalistima i čestitke domaćinu na vođenju, sve je odlično od estetike do organizacije.

Nakon 14 pristiglih glasova, stanje na tabeli je sledece:

62 - pobednik polufinala
58
58
55 - pobednik polufinala
53
50
45
44 - prvi iznad crte
44
42
41
37
35
33
32
32
29
26
22
12 - prvi iznad crte
2

Obavio glasačku dužnost. Sve u svemu, fino izdanje. Ima šta zanimljivo da se probere.
Takođe, rangirao sam i u kladionici, mada nisam baš neki ekspert za predviđanje. 😂

Back