227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Bravo Marko, odlična pesma. Od mene 10 poena u pf i 8 u finalu.
Naravno, čestitke i Petru odlična organizacija, zanimljivo predstavljanje pesama, zatim učesnika koji su prošli u finale i na kraju uzbudljivo prezentovanje finalnih glasova.

Konačno sam se provukao u top 10. Za mene je to kao pobeda.

Ko je razmisljao da mozda da Beyond The Black neki poen vise, sada neka se dobro zamisli. 😶‍🌫️
Tako sam se ja zamislio nakon polufinalnih rezultata jer sam u poslednjem trenutku Saveusa spustio sa 12 na 10 zbog Normandie koji su mi se te veceri iskristalisali kao glavni favoriti.

Kad se vratim kući ću detaljno iščitati tko me sve nagradio, kolektivno HVALA svima koji ste glasali, vi koji niste i to je okyyy.🧡

Pjesmu sam čuo prvi put 5 minuta prije no što sam je poslao, na prvo slušanje je bilo TO JE TO, ljubav čista.

Naravno, organizirati ne mogu tako da radujemo se Nikovom FSC-u! 🫠

I za kraj, ono najvažnije, čestitke Petru na FANTASTIČNOJ organizaciji. Stvarno je bilo sve super, napeto, eurovizijski, još da sam mogao više ispratiti, bilo bi mi draže. Pepo, čast mi je pobijediti baš na tvom FSC-u. 🧡

Još jednom hvala i poyy iz Bugarske 🦭

Čestitke Marko, odlična stvar! :love:

Petre, sve je bilo vrhunski, zamisao, grafika, sitni detalji, bravić! 🙌

Moji finalni bodovi:
12 EVERDEEN - Heart Shaped Gutter
10 Tim Bendzko - Hoch
8 Normandie - Hostage
7 Kiki - 666
6 Klara Hammarström - You Should Know Me Better
5 MeidĖ - Vaiduoklis
4 KATŌ & ZeBrene - Es tā jūto
3 Beyond The Black - In The Shadows
2 Vaidas Baumila - Apžavai
1 Scooter - The Logical Song

Čestitke Markoooo, brutalna pjesma, i hvala ti na 12(to je najmanje što si i mogao napravit za mene s obzirom da me godinama maltretiraš i nanosiš mi duševne rane svojim organizacijama)

Petre bravo na super organizaciji i temi!!!

Ja poslao nešto iz Latvije po prvi put tako da lepo, ostale su mi još Litva i Danska

Kaće Miloš?

Svaka čast organizatoru, sve je bilo na visokom nivou.. (y)
Težak zadatak ko god sledeći da organizuje..
Nadam se novoj temi uskoro, pa da konačno jednom dođe i neki top 10 :D

Sad ce tema sad ce.........meni se licno jako svidja koncept, jedva cekam da vidim kakve ce pesme izroditi :D

Bravo Petre za organizaciju i za sve učinjeno. Tema je bila pun pogodak!

Hvala svima koji su poslali Tima u top 10. Hvala vam zaista! Ne liči na mene pesma možda ali dopala mi se na prvu i nakon dugo razmišljanja ipak sam poslao njega. Na kraju se ispostavilo da je pevač studirao isti faks kao i ja pa mi se i to svidelo haha a da tu informaciju eto nisam ni znao.

Normandy mi je dobar pobednik ali Bayond the Black neću moći da prežalim. Izvisili su za 12 i to za dlaku.

Da sam bio u drugom polufinalu Seveus bi dobio 12 tako da mi je i tu muka golema! Anhel bravo za pesmu!!!

Sve u svemu odličan FSC hvala vam za pesme mnoge su završile na plejlisti.

Jedva čekam naredni FSC!

Nadam se da cu moci da otvorim temu do ponoci i da ce @Miloš dati dozvolu :D

Hint: Dobrodosli na novo izdanje i lepo pogledajte na kolege oko sebe, jer ce upravo oni imati uticaj vrz vaseg novog predstavnika.

Hvala @Ivana, @MilanB i @Tinte na 12 poena u pf, @Novinar na 10 i ostalim na sitnijim bodovima, ali ne manje vrednim, zauzeti 5 mesto u onako teskom pf je uspeh.

A za finalne glasove opet da se zahvalim pre svega tim istim osobama kao u pf, a takodje @maxiens na 8 bodova i @Endrega na 7 i ostalima koji su podrzali Zyggu.

Ovu pesmu sam slucajno pronasao, posto uopste ne znam to muzicko trziste i to za izdanje koje je Milan organizovao, ali posto nije ispunila sve uslove tada, eto nasla se ipak na takmicenju na ovom izdanju 🤭

Slaćemo pesme izvođača koji su već drugi forumaši slali?

Back