227. FSC - Baltic Song Contest

Pogodite koja će zemlja imati najmanje predstavnika na BSC-u

• Nemačka

Votes: 2 6.5%
  • Danska

Votes: 3 9.7%
  • Finska

Votes: 0 0.0%
  • Švedska

Votes: 1 3.2%
  • Letonija

Votes: 13 41.9%
  • Litvanija

Votes: 8 25.8%
  • Estonija

Votes: 4 12.9%

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja sam prezadovoljan plasmanom ali, kao i za Pivovarova, neskromno ću reći da sam očekivao da pobedim. No, nema veze, motivacija za takmičenjem mi je dosta oslabila ali sam ipak zadovoljan što sam prošao zapaženo. Moj plasman je bio u skladu sa pesmom i izvrstan je obzirom da sam jedan od najslabijih forumaša na FSCu, ako ne i najslabiji.

Moram reći da ću pored svoje pesme i dalje slušati Lea, Majstu i Mikija ali ne i svoju 12icu Scooter koji ju je dobio zbog, eto, nostalgije i jer je evergreen.
Petru čestitke na priredbi, toliko je izgledalo moćno, bukvalno da se Stole postidi :ROFLMAO:

Mene kad neke pjesme oduševe onda ih posebno još dodatno nahvalim pa ću i sad.. a to je moj top3, bilo je još puno dobrih pjesama, ali ove su mi se izdvojile

Beyond The Black - najbolja metal stvar ove fsc godine, molim te Androga poslušaj je još barem jednom u životu, vjeruj mi vrh je

Martynas - Ovo je najkul pjesma koju sam čuo ove fsc godine, nemam riječi koliko sam oduševljen, ne izlazi mi iz glave, bravo Leo, ne sjećam se kad mi se neka tvoja pjesma baš ovoliko svidjela

Normandie - Sve sam već i rekao, kidalica, silujem je ovih dana, bravo još jednom Marko

Inace jos sad da javim, vi sto volite vizuelne grafike i ne znam sta, nadam se da ste se nagledali u zadnja 3 izdanja, jer sam ja propo po tom pitanju, bukvalno ne znam od gde da pocnem.

Kao što sam i očekivao za dlaku sam se provukao u finale, ali na kraju sjajno 10. mesto. Vidim da sam dobio i dosta visokih ocena, pa bih se zahvalio Erin, Margy, Milosu-S, Vaxu, Hansu, Replayu, Rou, Chodi, Mikiju na visokim ocenama... naravno i svima ostalima koji su glasali za dArtagnan.
Donekle sam i sam sebi otežao potragu za ovo izdanje zato što nisam hteo da šaljem peti put zaredom ženskog izvođača. Za bend nisam znao dok nisam počeo da istražujem za ovo izdanje, preslušao sam jednoj 6, 7 njihovih pesama i izabrao da pošaljem ovu... inače, moja prva neuspela prijava je bio još jedan nemački bend, Santiano, ali sa drugom pesmom.

Last edited:
Back