Ovo su moji brzinski komentari
nakon prvog slušanja.
Moram da kažem da je šteta što je veliki broj forumaša od ponuđenog odabrao najpoznatije izvođače i zicere, ali šta je, tu je.
I
Anna Rossinelli
Fina pesma, skroz je OK stil. Zanimljivo mi je što ima disko i elektropop retro zvuka.
Britney Spears
Megahit, podsećam se (davnog) vremena kada sam skoro bio opsednut MTV hitovima poput ovog. To više nije slučaj i izbor nije originalan, ali ovo jeste
iconic.
Chen Aharoni
Nisam pomislio da ćemo slušati hebrejski na ovom FSC-u. On malo gunđa u bradu, ali aranžman mi se sviđa jer stvara pozitivnu tenziju. Ima i orijentalnog zvuka, korektan i doziran odabir pesme, sasvim.
Delta Goodrem
OK je da se presluša u smislu da mi ne izaziva neku neprijatnost, ali mi se nije dojmilo.
Dua Lipa
Preživesmo Bžitni, a vi odmah uvaliste Ljipu.
BS >>> DL!!! I da hoću da doživim pesmu, mnogo je bolje da ne gledam spot, jer ona deluje jako odbojno i nadrndano. Ravno mi je ovo i suviše redovno da bi se istaklo, bez obzira na pola milijarde pregleda.
Elina Born
Žene baš dominiraju. A kada nema slavnih pevačica, tu su ESC ličnosti. Očekivao sam više od nje. Možda mi legne na više slušanja, ali izvesno je da neće baš visoko.
Gims
Pomislio sam prvo da je možda neko mene dobio kao zadatak, ali nisam obratio pažnju da piše
MrVlaxxs!

Moćan vokal i sve u svemu nije loš utisak, iako on ima boljih pesama.
Kaleo
Moćno i pobednički mi zvuči ova pesma. Iz njega izvire veliki bes koji je uspeo da pretoči. Da, uspeo je! A sećam ga se sa
Miloševog (
S) Nordic FSC-a kada je bio još bolji.
Lewis Capaldi
Nije mi ovo baš leglo jer je previše ovakvih lyrics pesama koje treba da pogode emociju. Ja bih ipak nešto muzički manje minimalističko da čujem.
M. Pokora
Francuski jezik po drugi put prija. Refren je iznenađujuće prijatniji od strofa koje su mi neutralne. Ali i on ume bolje od ovoga.
Maroon 5
Dobro je da čujem nešto iz mog doba.

Volim ovu pesmicu. U moru drugih zicera, ovaj je jedan od boljih.
Nika Turković
Korektan odabir pesme i pevačice.
Plavi Orkestar
Kratko rečeno: dosadno!
Rob Thomas
Onako, solidno, nebitno i zaboravno.
Serena Ryder
Sviđa mi se pesma. Dobri su dinamika i ritam, hitično je i leži mi!
Sirenia
Ovaj zvuk je postao toliko moderan na FSC-u da ga je
Endrega prethodni put praktikovao. Nije loš Nightwish za sirotinju, iako bi trebalo da je svedenije. Ali budi iz mrtvih, to stoji, hehehe, čuj mrtvih!
Svrcina
Magičan i neobičan mi je početak. Volim astronomiju i uglavnom mi prija, ali kao da je malo nedorečena i skraćena pesma.
Vesna Pisarović
Ovo je verovatno njena najslabija pesma, iako Vesna uvek blista za mene.
Young The Giant
Fino i osvežavajuće, ima dubine.
II
Bijelo Dugme
Volim, volim, mnogo volim!!!
Ceca
Od silnih
Majstinih pesama i uspešnih učešća neko je odabrao da pošalje Cecu? Neka izvini pošiljalac, ali ovde ću sa zadovoljstvom da zalepim nulu. (Pesmu svakako ne podnosim, ne brinite)
Coeur de pirate
Još jedan moj izvođač, ali iz "inspiracije" od nekog drugog! Sjajna je, super pesma. Pohvale!
Dolcenera
Volim je. Oduševim se čim joj čujem moćni, blago promukli glas. A i ovde je izbor pesme odličan, u smislu da joj je ovo jedna od boljih pesama, tako da može da se upiše da će ići visoko kod mene.
Ekaterina Velika
Odlična stvar i prijatno podsećanje.
Fall Out Boy
Pa da, to je to! Može da prođe i da izazove kratkoročno divljenje, može, može! A videćemo kada se slegnu utisci da li je ova dreka dovoljna za neke fine bodove.
James Morrison
Korektno. Za nešto više od toga ćemo morati da se malo pomučimo.
Ledger
Korektno. Ali ne nešto što bih inače sebi pustio (
kliše komentar).
Linkin Park
Zicerčina, ali dobra.
Mariah Carey
Pravo osveženje u moru dosadnih pesama.
Muse
Bravo! Super što ide nešto novo od njih, ako ništa drugo. A svakako je izbor odličan i pesma se odlično gradi. Refren je dosta jači od strofa. Držim palčeve!
No Doubt
Opet jedno fino podsećanje. Ja bih nešto novo, ali dobro, zašto da ne i Gwen Stefani!
Queen Of Sabe
Uh, jako lepo i prijatno, tj. milina za slušati ovu akustiku i prijatan vokal. Neko je bio retko maštovit da prošara po zadatku i pogleda šta ima da se ponudi. I ovde držim palčeve (u kući za ptice)!
Sara Bareilles
Taman da pohvalim kako je ovo polufinale uhvatilo dobar zalet, a vi mi uvaliste Saru. Ima dosta gorih pesama, definitivno, da se ne razočara.
Shakira
Haha,
Waka Waka, a slao(la) Šakiru, zamisli!? Dobar odabir pesme (zicera). Možda i najbolja pesma ove Kolumbijke. I ovo je negde iz doba Britninog
Oops, a stilski su slične pesme. Ova mi je bolja!
Sofia Carson
Ponadao sam se da je za džokera neko iskoristio moju Sofiju Karlsson

pa se iznenadih!

Divan glas i jako interesantna, a emotivna pesma. Slušaću ovo još, sigurno!
Thorsteinn Einarsson
OK je, dobar odabir pesme. Strofe me podsećaju na pobedničku pesmu ranijeg FSC-a, Jace Everett -
Bad Things (možda zbog glasa). Dobar mi je i refren, ali ništa posebno ne bih imao da dodam (za sada).
Vremya & Steklo
Vrlo nekvalitetno i trešasto, ali makar je pevljivo i zabavno.
Željko Joksimović
Onako, moglo je i nešto drugo da zatvori takmičenje. Nije moj fah, ali solidno je, 'ajde...